Yandex Metrica

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu mezara girdi! Murat Dalkılıç detayı olay yarattı! Meğer gerçek hayatta da...

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu mezara girdi! Murat Dalkılıç detayı olay yarattı! Meğer gerçek hayatta da...

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün başrollerinde yer aldığı Gecenin Ucunda dizisindeki mezar sahnesi çok konuşuldu. İki yıldız oyuncunun özel hayatıyla ilgili ortaya çıkan gerçek de duyanları şaşırttı.

Magazin

23.01.2024, 20:00

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün bir kez daha başrolünde bir araya geldiği Gecenin Ucunda dizisi çarşamba akşamları yayınlanıyor. Dizinin son bölümünde yer alan mezar sahnesi sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Sahnede Işık ailesi canlı canlı mezara girip ölüm deneyimi yaşadı ve kendi cenazelerini hayal etti. Şifacı karakter Sara ise, aile üyelerine dünyanın faniliği hakkında kadim öğretileri aktardı. Bu sahnenin ardından Doğulu çiftinin özel hayatıyla ilgili ortaya çıkan gerçek duyanları şaşırttı.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

ÖZEL HAYATLARINDA MEZAR DENEYİMİNİ YAŞADILAR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Prof. Dr. Ali Osmay Güre öncülüğünde manevi bir yaşama yönelme kararı alan ve Dervişlil mertebesine yükselen Kadir Doğulu'nun dizideki gibi canlı canlı mezara girdiği konuşuluyor. Çiftin yakın arkadaşı Murat Dalkılıç'ın bu mezar deneyimini yaşadığı ve kendisine 'Keremcem' lakabının verildiği söyleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading