Yandex Metrica

Nebahat Çehre'den Uğur Yücel'e sert tepki: Tamamen saygısızlık!

Nebahat Çehre'den Uğur Yücel'e sert tepki: Tamamen saygısızlık!

Nebahat Çehre, Uğur Yücel'in geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda 'Kimi yaratıklarla aynı işi yapıyor olmak tuhaf değil mi?' ifadeleri hakkında konuştu. Usta oyuncu, 'Kendisini uzayda zannediyor galiba' dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:17

Usta oyuncu Nebahat Çehre önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Çehre, Uğur Yücel'in sosyal medyada gündem olan sözleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

"UZAYDA MI YAŞIYOR?"

Oyuncu, Yücel'in ifadeleriyle ilgili şöyle konuştu:

"Uğur uzayda mı yaşıyor? Kendisini uzayda falan zannetti galiba. Yaratık kelimesi çok ağır olmuş. Benden bir şey istiyorlarsa, seve seve yaparım. Gençlere kapı açmak lazım. Biz genç değiliz, ben gençlerle hep saygı ve sevgi çerçevesinde çalıştım. Sen karşındaki kişileri yaratık olarak görüyorsan o kişilerle olan teklifleri kabul etmezsin olur biter. Yolu açık olsun ne diyeyim."

"TAMAMEN KADINA SAYGISIZLIK"

Uğur Yücel'in "45 yaş üstüne burun kıvırıyorum, 35’ten yukarı kullanım kılavuzu istiyorum" ifadelerine de tepki gösteren usta oyuncu, "Bu sözler tamamen kadına saygısızlık." dedi.

NE OLMUŞTU?

Uğur Yücel, verdiği röportajda kullandığı ifadelerle tepki çekmişti. Yücel, "Yıllardır içinde bulunduğunuz oyunculuk sektörüne dair sizi en çok şaşırtan nedir?" sorusuna "Kimi tipler var. Tam adlarını da bilmiyorum. Bazen ekranda karşıma çıkıyorlar. Ne oynadıklarını anlayamıyorum. Kazandıklarını, hayatlarını duyunca şaşırıyorum. Sonuçta kimi yaratıklarla aynı işi yapıyor olmak tuhaf değil mi?" şeklinde yanıt vermişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading