Yandex Metrica

Mustafa Sandal'dan eski eşi Emina'ya nafaka davası

Mustafa Sandal'dan eski eşi Emina'ya nafaka davası

Emina Jahovic, iki aylık nafakasını alamadığı gerekçesiyle Şubat ayında Mustafa Sandal'ın evine icra memurları göndermişti. Ünlü popçu, eski eşine nafaka iptali için dava açtı.

Magazin

23.01.2024, 17:45

Mustafa Sandal ve Emina Jahovic'in 10 yıllık evliliği 2018 yılında sona ermişti. Eski eşler arasında yaşanan nafaka problemi tekrar yargıya taşındı. Emina, geçtiğimiz şubat ayında iki aylık nafakasını alamadığı için Mustafa Sandal'ın evi ve ofisine haciz göndermişti. İkili bunun ardından davalık olmuş, popçunun banka hesaplarına tedbir konulmuştu.

NAFAKA İPTALİ İÇİN DAVA AÇTI

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, pandemi nedeniyle müzisyenlerin iş yapamadığı dönemde yapılan bu davranışı Mustafa Sandal affetmedi. O döneme kadar tüm sorumluluklarını yerine getiren ünlü popçu, Jahovic'in bu davranışının ardından nafaka iptal davası açtı. Sandal, eski eşine ödediği 15 bin TL nafakanın iptal edilmesini isteyecek.

23 Kasım 2021'de görülecek davada şarkıcı, Emina'nın Çubuklu Vadi'deki evinin 70 bin TL'lik kira gelirinden de mahrum edilmesini isteyecek. 

Mustafa Sandal Emina nafaka

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading