Yandex Metrica

Murat Özdemir hakkında işlem başlatıldı

Murat Özdemir hakkında işlem başlatıldı

Aracını yanlış yere park eden ve olay yerine gelen ekiplere rüşvet teklif edip, hakaret eden Murat Özdemir hakkında adli işlem başlatıldı.

Magazin

07.04.2024, 13:40

Masterchef Türkiye 2018'de agresif tavırlarıyla tepki çeken ve dikalifiye edilen Murat Özdemir, skandallarla gündeme gelmeye devam ediyor. Bolu'da aracını yanlış yere park eden Murat Özdemir'in otomobili çekici ile kaldırılmak istendi. O sırada aracının yanına gelen Murat Özdemir, çekici personeline para teklif etti. Özdemir, olay yerinde bulunan polis ekiplerine de bir tomar para göstererek "Alın paranızı" dedi.

"SEN KİMSİN DE SENİNLE UĞRAŞACAĞIZ"

Görevli komiser, "Al paranı cebine koy. Senin paran hiç kimseye lazım değil. 'Yemişim memurunu' diye konuşma. Hadsizlik yapma. Devletin memuruna hakaret edemezsin sen. Aracını çektirmeyeceğim ama haddini bilerek konuş. Devletin bu kadar adamı seninle uğraşıyor burada. Sen kimsin de seninle uğraşacak" diyerek Murat Özdemir'i uyardı.

RÜŞVET VE HAKARETTEN ADLİ İŞLEM

Murat Özdemir, ifadesi alınmak üzere götürüldüğü polis merkezinde serbest bırakıldı. Özdemir hakkında jandarmaya küfrettiği gerekçesiyle 'Hakaret', polislere para teklif etmesi nedeniyle 'Rüşvet teklif etmek ve hakaret' suçlarından adli işlem başlatıldı. Ayrıca maske takmaması nedeniyle idari işlem, alkollü araç kullanmak ve trafik güvenliğini tehlikeye sokmaktan da adli işlem yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading