Yandex Metrica

Murat Övüç'ü yıkan haber! Oğlu Burak Can Övüç hapis cezasına çarptırıldı

Murat Övüç'ü yıkan haber! Oğlu Burak Can Övüç hapis cezasına çarptırıldı

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün oğlu Burak Can Övüç'ün aralarında bulunduğu 4 sanığın polise karşı 'görevini yaptırmamak için direnme' suçundan yargılandığı davada sonuç çıktı. Mahkeme Burak Can Övüç'ü hapis cezasına çarptırdı.

Magazin

04.04.2024, 10:11

Murat Övüç'ün oğlu Burak Can Övüç'ün de aralarında yer aldığı 4 sanığın polislere karşı 'görevi yaptırmamak için direnme' suçundan yargılandığı dava karara bağlandı.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada savunma yapan tutuksuz sanık Burak Can Övüç, sadece video kaydı aldığını belirterek "Polislere karşı herhangi bir hakaretim olmadı. Karakola da kendi aracımla gittim. Suçsuzum, beraatımı talep ediyorum" dedi. Diğer 3 sanık da savunmalarında kimseye karşı suç içeren bir eylemleri olmadığını belirterek beraatlerini istedi.

HERHANGİ BİR DELİL YOK

Övüç'ün avukatı, müvekkilinin üzerine atılı suçu işlediğine yönelik herhangi bir delilin olmadığını ve önceki savunmalarını tekrar ettiklerini belirterek beraat talep etti. 

Mahkeme, Burak Can Övüç'e 'görevini yaptırmamak için direnme' suçundan 8 ay 10 gün hapis cezasına çarptırdı. Diğer üç sanık da aynı suçtan hapse mahkum edildi. Tüm sanıkların cezasında hükmün açıklanması geri bırakıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading