Yandex Metrica

Murat Dalkılıç sessizliğini bozdu, Hande Erçel ve Merve Boluğur hakkında açıklama yaptı!

Murat Dalkılıç sessizliğini bozdu, Hande Erçel ve Merve Boluğur hakkında açıklama yaptı!

Murat Dalkılıç önceki akşam bir doğum günü partisine katıldı. Sessizliğini bozan şarkıcı, Hande Erçel ve Merve Boluğur hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Magazin

23.01.2024, 18:54

Sosyal medya fenomeni Sercan Yaşar, dün gece Gümüşsuyu'nda bir doğum günü partisi düzenledi. Partiye Murat Dalkılıç, Zeynep Bastık, Ersay Üner, Şevval Şahin, Onur Büyüktopçu, Aslı Turanlı gibi ünlü isimler katıldı. "Bu gece sormak istediklerinizi sorun çünkü bir daha asla bu kadar detaylı konuşmam" diyen Dalkılıç, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"GÖRSEYDİM SELAM VERİRDİM"

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe Beko-Real Madrid basketbol maçında pişti olmuştu. Konuyla ilgili konuşan şarkıcı, "Ben kendisini görmedim. Eğer görseydim gidip selam verirdim. Neticede küs değiliz. Eskiye dayalı bir hissiyatımız yok." dedi.

"ÜÇÜNCÜYE SÖZ DÜŞMEZ"

2017 yılında boşandığı eşi Merve Boluğur'un Emre Kaya ile aşk yaşadıkları haberleriyle ilgili ise "Böyle bir şey var mı yok mu bunu bilmiyorum. Emre benim sevdiğim birisidir. Merve de öyle. Birbirlerini seviyor, anlaşabiliyorlarsa, mutlularsa üçüncüye söz düşmez." diye konuştu.

"İMZAYA BAĞLI KALMAK İSTEMİYORUM"

Geçtiğimiz yaz Sitare Akbaş'la aşk yaşamaya başlayan şarkıcı, evllilik soruları üzerine "Şu an evlenmek gibi bir düşüncemiz yok. Sitare de böyle bir şey düşünseydi bana söylerdi. Ben birisiyle bir imzaya bağlı kalarak birlikte olmak istemiyorum. Çok iyi giden bir ilişkimiz var, her şey yolunda."  ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading