Yandex Metrica

Murat Boz'dan dikkat çeken Hadise açıklaması

Murat Boz'dan dikkat çeken Hadise açıklaması

Murat Boz, önceki akşam alışveriş merkezi çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Şarkıcı, Hadise'nin O Ses'te olmaması hakkında konuştu.

Magazin

23.01.2024, 18:06

Ünlü şarkıcı Murat Boz, önceki akşam bir alışveriş merkezi çıkışında objektiflere takıldı. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden şarkıcı, geçtiğimiz günlerde yeni sezonu başlayan O Ses Türkiye hakkında konuştu. "Ebru Gündeş yeniden geldi. Oğuzhan Koç katıldı. Çok eğlenceli geçiyor." diye konuşan 41 yaşındaki Boz, "Hadise Hanım'ın olmayışını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna da yanıt verdi.

"HADİSE HER ZAMAN BİZİMLE"

Şarkıcı, uzun yıllar birlikte jüri üyeliği yaptığı yakın arkadaşı için "Hadise'yle her zaman bereberiz. Hadise bizimle." dedi.

"ÇOK GÜZEL BİR İŞ ÇIKARDIK"

Diğer yandan Netflix'in Türk dizisi Another Self'te rol alan Boz, set arkadaşlarıyla birlikte fotoğraf paylaşmış, Büyüküstün ile yakın durmasıyla gündeme gelmişti. Şarkıcı, dizide birlikte rol aldığı Tuba Büyüküstün ile ilgili paylaşımı hakkındaki soruya "Tuba ile çok güzel bir iş çıkardık. Paylaşıma gelince ise arada öyle paylaşımlar yapıyorum" yanıtını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading