Yandex Metrica

Müge Anlı ve Esra Erol yayından kaldırılıyor! RTÜK kararı verdi, artık bu programlar parayla izlenecek!

Müge Anlı ve Esra Erol yayından kaldırılıyor! RTÜK kararı verdi, artık bu programlar parayla izlenecek!

Esra Erol ve Müge Anlı'nın programlarının yayından kaldırılacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Ele aldıkları önemli konularla izleyenlerin psikolojisini etki altına alan programlar RTÜK kararı ile kaldırılıyor mu?

Magazin

25.04.2024, 04:39

RTÜK geçtiğimiz aylarda Esra Erol, Müge Anlı, Didem Arslan Yılmaz ve Fulya Öztürk gibi kanallar için  kararını duyurmuştu. ''Kamuoyunun haklı şikayetleri karşısında bu tür programların topyekün kaldırılması zorunluluğa gündeme gelebilecektir. Böyle bir nihai gelişmeyi arzu etmediğimizi belirtmek isteriz'' açıklamasında bulunmuştu. Armağan Çağalayan ise konu hakkında; ''Ocak ayında tüm programlar kapanır. Yapımcılar yana yakıla yeni proje arıyor'' yorumunda bulunmuştu. Hatta bu durum sonrası Acun Ilıcalı ve Esra Erol'un bir yapımda anlaştığı iddia edildi.

İddialara göre Acun Ilıcalı ve Esra Erol bir programda buluşmak üzere anlaştılar. Esra Erol, programının adını değiştirerek; Exxen'e yer alacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Acun Ilıcalı'nın Exxen platformunun ücretli olduğu biliniyor. Esra Erol'un programının bu platformda yayınlanacağı konuşuluyor. Öte yandan Müge Anlı'nın da Blu Tv ve Exxen platformuyla görüştüğü iddia edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading