Yandex Metrica

Müge Anlı programda sinirlerine hakim olamadı! Eşiyle ilgili sert konuştu! Açtı ağzını yumdu gözünü

Müge Anlı programda sinirlerine hakim olamadı! Eşiyle ilgili sert konuştu! Açtı ağzını yumdu gözünü

Müge Anlı, programında bu kez Doğukan ve Melisa isimli çiftin yaşadıklarını ele aldı. Doğukan isimli kişinin TikTok videosunu gören Anlı, sinirlerine hakim olamadı.

Magazin

23.01.2024, 19:54

Ünlü sunucu Müge Anlı, her sabah Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla izleyicileri ekrana kilitliyor. Programda birçok olayı çözüme kavuşturan sunucu, zaman zaman yaptığı çıkışlarla da gündeme geliyor. 

Müge Anlı, son olarak programında Doğukan ve Melisa isimli çiftin yaşadıklarını ele aldı. Melisa isimli kadın, eşinin kendisini aldattığını iddia ederek TikTok'taki görüntülerinden sonra evliliğini bitirdi.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

"KİMSE EVİME GELİP KOCAMLA..."

Müge Anlı, Doğukan isimli kişinin kendisini savunması karşısında öfkesine hakim olamadı. Ünlü sunucu, "Kimse benim evime gelip kocamla böyle TikTok'lar çekmesin. Hiç tavsiye etmem. Asla kabul etmem" dedi. Anlı'nın o sözleri sosyal medyadada çok konuşuldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading