Yandex Metrica

Müge Anlı kayıp albayın peşine düştü! "Görümcem parası için kaçırdı"

Müge Anlı kayıp albayın peşine düştü! "Görümcem parası için kaçırdı"

Müge Anlı kayıp albayın peşine düştü! Kocamı maddi geliri iyi olduğu kaçırdılar! İşte haberin ayrıntıları…

Magazin

23.01.2024, 18:33

Emekli albay eşi Mustafa Kaya'dan yıllardır haber alamadığını açıklayan Seyhan Kara, Müge Anlı'ya başvurdu. Kocasının görümcesi tarafından alıkonulduğunu söyleyen Kara, "Kocamı maddi geliri iyi olduğu için kaçırdılar" dedi.

Emekli albay Mustafa Kaya'nın ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. 25 yıllık eşini üç yıldır göremeyen Seyhan Kaya Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Emekli Albay olan Mustafa Kaya'yı üç yıldır göremediğini belirten Seyhan Kaya, "Kocamı saklayan kişi görümcem" diye konuştu.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

"APARTMANIMIZI SATMAK İSTİYORLAR"

25 yıllık eşini üç yıldır görmediğini söyleyen Seyhan Kaya, "Görümcem tam bir karayılan. Ormanının içine yemeyip içmeyip yaptığımız apartmanımızı satmak istiyorlar. Daha önce müşteri götürmüşler ama tapu işlemlerini yapan memur, eşimin sağlık durumunu fark edip onay vermemiş" ifadelerini kullandı. Eşiyle evliliklerinde bir sorun yaşamadığını belirten Seyhan Kara, tüm problemin eşinin ailesi olduğunu söyledi. Görümcesinin Müge Anlı canlı yayınına bağlanmasının ardından sinirlerine hakim olamayan Seyhan Kaya, bazı iddialarda bulundu.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Yaşanan gelişmelerin ardından Mustafa Kaya'nın ilk eşinden olan kızı Sibel Kaya da canlı yayına bağlanarak babasının yanında olduğunu söyledi. Sibel Kara ile Seyhan Kaya arasında da gerilim dolu anlar yaşandı. Uzun zamandır babasından haber alamayan Irmak Naz Kaya ise canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading