Yandex Metrica

Müge Anlı gelin oluyor! Kına gecesini yaptı, düğünle ilgili detaylar belli oldu!

Müge Anlı gelin oluyor! Kına gecesini yaptı, düğünle ilgili detaylar belli oldu!

Uzun yıllardır Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunuculuğunu yapan Müge Anlı, dün evleneceğini açıkladı. Anlı'nın geçtiğimiz hafta kına gecesi yaptığı iddia edilirken, sunucunun düğün tarihi de belli oldu.

Magazin

25.03.2024, 13:24

ATV ekranlarında 14 sezondur Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla izleyici karşısına çıkan Müge Anlı, önceki gün canlı yayında evlilik kararı aldığını açıkladı. Anlı'nın evlilik açıklaması magazin gündemine bomba gibi düşerken, müstakbel eşinin emniyet müdürü olduğu ortaya çıktı.

Ünlü sunucu açıklamasında "Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermeye karar verdim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu" ifadelerini kullandı.

KINA GECESİ YAPTI, DÜĞÜN TARİHİ BELLİ OLDU

Taze Magazin'in haberine göre; Müge Anlı geçtiğimiz hafta kına gecesi organize etti. Geceye Zuhal Topal, Zahide Yetiş, Şebnem Bursalı gibi isimlerin katıldığı söyleniyor.

Çiftin 25 Haziran'da evleneceği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading