Yandex Metrica

Müge Anlı'da akıllara durgunluk veren olay! 40 yıllık eşini terk eden kadın hayrete düşürdü! 'Ölmesini bekledik'

Müge Anlı'da akıllara durgunluk veren olay! 40 yıllık eşini terk eden kadın hayrete düşürdü! 'Ölmesini bekledik'

Müge Anlı'ya bu kez 40 yıllık eşi evden kaçan Ahmet Bey katılarak yardım istedi. Evden kaçan Gülşen Düzyol, canlı yayına bağlanarak şaşırtan itiraflarda bulundu. Düzyol, 10 yıldır başkasıyla birlikte olduğunu açıkladı.

Magazin

23.01.2024, 19:58

ATV'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, ilginç olaylara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Programa başvuran Ahmet Düzyol, 40 yıllık eşi Gülşen Düzyol'un kendisini terk ettiğini ve kaybolduğunu söyledi. Afyon'da olduğu ortaya çıkan Gülşen Düzyol, canlı yayına bağlanarak yaptığı itirafla ağızları açık bıraktı. 

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

"EŞİNİN ÖLMESİNİ BEKLEDİK"

Sevgilisi Hüseyin Bey'in evinde olduğu ortaya çıkan Düzyol, şiddet gördüğü için evi terk ettiğini söyleyerek, "Konuşmak istemiyorum. Yeni bir yola girdim. Geri dönüşüm yok. Hüseyin Bey'in yanındayım. 10 yıldır birlikteyiz" dedi. Ahmet Düzyol ise bu itirafa inanmak istemedi. 

Hüseyin Bey'in hasta olan eşinin vefat etmesi sonrası evden kaçtığı öğrenilen Gülşen Düzyol, "Hüseyin Bey'in eşinin ölmesini mi beklediniz?" sorusu üzerine, "Hüseyin bizim köylümüz. Hüseyin'in eşi senelerdir hastaydı, ölmesini bekledik. Ben boşanmak istiyorum" diye konuştu.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

"ALTINLARIMI GERİ VERSİN"

Ahmet Düzyol ise eşinin altınları da yanında götürdüğünü iddia etti ve "Dönmeyeceksen altınlarımı ver. Altınlarımı getirsin. Sonra boşanalım. Ben artık onu istemiyorum" dedi.

Müge Anlı ve ekran başındaki izleyiciler duydukları karşısında şaşkına döndü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading