Yandex Metrica

'Mücevher' açıklamasıyla tepki toplayan Seda Sayan isyan etti! 'Artık konuşmayacağım' dedi, rest çekti

'Mücevher' açıklamasıyla tepki toplayan Seda Sayan isyan etti! 'Artık konuşmayacağım' dedi, rest çekti

Çağlar Ökten ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Seda Sayan, bir mücevher fuarında 'Kadınların mücevherlere ulaşması kolaylaştı' demiş, o sözleri tepki çekmişti. Ünlü şarkıcıdan konuyla ilgili açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 19:04

Kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile Mayıs ayında evlenmeye hazırlanan Seda Sayan, geçtiğimiz hafta bir mücevher fuarına katılmıştı. 59 yaşındaki sanatçı, "Ben mücevher kadınıyım. Kadınların mücevhere ulaşması ve alım gücü artık kolaylaştı. Takıya düşkünlüğüm başka bir şey. Ben yılların Seda'sıyım. Ben de olmayacak da görkemli yüzükler kimde olacak?" diye konuşmuştu.

Seda Sayan'ın bu sözleri sosyal medyada çok konuşulmuş, şarkıcıya büyük tepki gelmişti. 2. Sayfa programına ses kaydı göndererek açıklama yapan Seda Sayan, mücevher konusuyla ilgili sözlerinin çarpıtıldığını dile getirdi.

"GAZETECİLERLE ARTIK KONUŞMAYACAĞIM"

Kırgın olduğunu söyleyen Sayan, "Sözlerimin çarpıtılması nedeniyle dün eğlenmek için gittiğimiz mekandan çıkarken basın mensuplarının röportaj yapma isteğine, o kadar kırıldım ki cevap vermedim. 'Bundan sonra sizinle konuşmayacağım. Söylediklerimi çarpıtıyorsunuz' dedim. Gerçekten çok sinirliyim bu konuda" ifadelerini kullandı.

"'Kadınların mücevhere alım gücü kolaylaştı' derken on karatlık taştan bahsetmiyordum. Minicik bir tektaş da var, 20 karatlık, 50 karatlık tektaş da var. Bilmiyor musunuz bunun böyle olduğunu da konuları nerelere getiriyorsunuz. Benim ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor mu?" dedi.

"BİR DAHA BENDEN TEK LAF ALAMAZLAR"

Markanın reklamlarını yaptığı için kampanyalar olduğunu ve taksitle alınabileceğini söylediğini belirten Sayan, "Bundan sonra hiçbir mikrofona konuşmayacağım. Bu açıklamayı da ilk kez size yapıyorum. Bir daha benden tek laf alabiliyorlar mı? Bitti!" diyerek sözlerinin çarpıtılmasına tepki gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading