Yandex Metrica

Mohammed Alsaloussi her şeyi açıkladı!

Mohammed Alsaloussi her şeyi açıkladı!

Son günlerde magazin gündeminden düşmeyen Mısırlı Mohammed Alsaloussi, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Meedo olarak da bilinen Alsaloussi hakkında konuşulanlara yanıt verdi.

Magazin

23.01.2024, 17:41

Şeyma Subaşı, evlilik hazırlığı yaptığı Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ayrıldığını duyurmuştu. Ayrılığın ardından çift hakkında birçok iddia ortaya atıldı. 

Meedo, geçtiğimiz günlerde haklarında çıkan haberlerle ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Alsaloussi'nin, "Şeyma ile ilişkiyi bitiren bendim, yaptığı harcamalar ortada" gibi ifadeler kullandığı iddia edilmişti. Ancak Mısırlı milyarder, dün sosyal medya hesabından detaylı bir paylaşımda bulunarak her şeyi açıkladı. 

"Bunu okuyun" diyerek uzun bir yazı paylaşan Alsaloussi, şu ifadeleri kullandı:

"ŞEYMA'NIN NE KADAR HARCADIĞINDAN ŞİKAYET ETMEDİM"

"Şeyma Subaşı ile ilişki durumum ne olursa olsun. Son zamanlarda Türk medyasında ortaya çıkan bazı yanlış şeylere açıklık getirmek istiyorum. Her şeyden önce bir çift, bebeklerini kaybetmek gibi zor bir deneyim yaşadığında, ilişkiyi duygusal olarak da dahil olmak üzere birçok yönden etkiler. Medya her zaman Şeyma’yı hatalı gösteriyor ki bu doğru değil. Ben Şeyma’dan ayrılmak istemedim ve o da benden ayrılmak istemedi. Bazen hayatta iki insanı bir araya getiren şeyleri hatırlamak için zamana ve alana ihtiyacın olur. İkincisi, hiçbir zaman Şeyma’nın ne kadar harcadığından şikayet etmedim. Aslında bir ilişkim olduğunda, birlikte olduğum kişinin aynı satın alma gücüne ve aynı yaşam tarzına sahip olması gerektiğine inanıyorum. Şeyma her şeyi hak ediyor çünkü hiçbir zaman bunları umursamadı. Gazeteciye yaptığım açıklama, ilişkimizde yaşadığımız sorunların sahte mücevher veya sahte yüzükle ilgili yanlış haberlerle ilgisi olmadığını açıklamak içindi.

"SAHTE BİR ŞEY ALMIŞ OLMAM MÜMKÜN DEĞİL"

Ben sadece ona Şeyma’nın kendi kartıyla istediğini alabileceğini, bu yüzden ona sahte bir şey almış olmamın mümkün olmadığını anlatıyordum. Gazetecinin açıklamamla ilgili yorumuna da gelince, Ona basitçe, mali durumuma dair herhangi bir kanıta ihtiyacı olursa, ona belgeleri sağlayacağına güvendiğim bir arkadaşıma yönlendireceğimi söyledim.

"HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM"

Faturaları asla açıklamadım, gazeteciye hiçbir şey vermedim. Hayatımı daha iyi anlayabilmesi ve yalan haberlere son vermesi için basit bir sohbet yapıyordum. Ama medyanın zamanı ve tarihi geçmiş bir makaleyi kendi çıkarı için yayınlaması beni bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı

Ama doğru anladıkları bir şey var. Ben herkes onun hakkında ne düşünürse düşünsün ona her şeyi vermeye hazır bir kıza aşık bir adamım. Çünkü o iyi bir insan ve asla değişmek istemiyor."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading