Yandex Metrica

Mine Tugay'ın çocuk itirafı şaşırttı! '30'lu yaşlarda...'

Mine Tugay'ın çocuk itirafı şaşırttı! '30'lu yaşlarda...'

Birçok dizi ve filmde rol alan Mine Tugay, paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Instagram'da takipçileriyle soru-cevap etkinliği yapan Tugay'ın çocuk itirafı şaşırttı.

Magazin

24.04.2024, 15:23

Medcezir, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Zalim İstanbul gibi dizilerde rol alan, son olarak Gülümse Kaderine dizisiyle izleyici karşısına çıkan Mine Tugay, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren oyuncu, Instagram hesabından yaptığı çocuk itirafıyla şaşırttı.

Mine Tugay, sosyal medya üzerinden takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı. 44 yaşındaki oyuncu, "Bence sen hiç çocuk sahibi olmayı istememişsindir" yorumuna yanıt verdi. Tugay, bir dönem çocuk sahibi olmak istediğini dile getirdi.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

"30'LU YAŞLARIMDA ÇOCUK İSTEDİM"

Güzel oyuncu, "Bence ile başlayıp karşı taraf hakkında fikir sahibi olan cümleler genellikle yanlış oluyor." diyen Tugay, "Ben bunu bir soru olarak alıyorum. 30'lu yaşlarımda çok istediğim bir dönem oldu. Hormonlarımdan dolayı. Ama evet, öyle çok çocuk isteyen biri değilim." dedi.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading