Yandex Metrica

Sitede Ara

Midyeci Ahmet'ten bomba itiraf! Gözyaşları içinde anlattı

Midyeci Ahmet'ten bomba itiraf! Gözyaşları içinde anlattı

Midyeci Ahmet ve boşandığı eşi Deniz Çelebi arasında sular durulmuyor. Deniz Çelebi'nin sosyal medyada yaptığı açıklamaların ardından Midyeci Ahmet'ten de açıklama geldi. Ahmet Çiçek, boşanma sürecini anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

Magazin

17.03.2024, 15:40

Midyeci Ahmet olarak tanınan Ahmet Çiçek ve bir süre önce boşandığı eski eşi Deniz Çelebi arasındaki gerilim büyüyor. İkili arasındaki şube tartışmasında Çelebi, dün açıklamalarda bulunmuştu. 

Markanın kendi kolyesinin geliriyle kurulduğunu öne süren Çelebi, "Beşiktaş şubenin anti propagandasını yapıyor çünkü bir kadın olarak ayakta durmamı istemiyor. İki çocuğumla mağdur ediliyorum. Bütün midyeleri ben yaptım, bütün lezzeti benim elimden geçti. Ahmet'in gerçek yüzünü görmenizi istiyorum." diye konuşmuştu.

"MARKANIN YARISINI İSTEDİ"

Midyeci Ahmet'ten konuyla ilgili açıklama geldi. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Çiçek, eski eşinin hakkında ortaya attığı iddialara da cevap verdi. Ahmet Çiçek, açıklamalarında şunları söyledi:

"Deniz Hanım'la aşık olarak yoklukta evlendik ve birlikte sırt sırta çalıştık. Konuşmalarımda da kendimden çok onu yücelttim. Hiçbir zaman hakkını yemedim.  Neredeyse bütün sülalesi bizimle çalışıyordu. Pandemide bütün dünya kapatırken biz yatırım yaptık. Sonra çocuklarım ve eşimle Kaş'a tatile gittik. Eşimle çocuklarla alkollü mekana gitme diyerek bir tartışma yaşadık ben de sesimi yükselttim. Bu tartışma 2-3 sürdü ve ben barışmak isterken o uzatmaya devam edince barışmak istemediğini anladım.

Sonra bana 'ben markanın yarısını istiyorum' dedi. Ben de evli olduğumuz için zaten her şeyin ortak olduğunu söyledim. Bu arada para ve imza işleri Deniz hanım ve kardeşlerindeydi. Ben sadece kritik yerlerde kararlar veriyordum. Deniz kendini ekonomik olarak rahat hissetsin diye ben ona bir alan sağladım."

"DAHA ÇOK PARA KAZANMAK İSTEDİ"

Çiçek, eski eşinin batacağını düşündüğü için boşanmaya karar verdiğini ve kendisini kullandığını söyledi. Eski eşinin şirketin Türkiye ayağını komple istediğini söyleyen Çiçek, eşinin başlangıçta nafaka olarak 250 bin TL istediğini aktardı. 

"Boşandıktan sonra işler sözleşmelere geldi. Avukatım sözleşme bir durum fark etti. Çocuklarıma kalması için bıraktığım şirket için satma ve ortak alma hakkı istemiş." diyen Midyeci Ahmet, "Amacının çocuklarıma kalması da değil de daha çok para kazanmak istenmesi olduğunu anladım. Bunları görünce şoke oldum ve önlem almam gerekti. Emek verdiğim yeri neden ailesine vereyim ki? Sahip olduğumuz evi de ikiye bölmüştük kimse satamasın ve çocuklara kalsın diye. Hakları kabul etmediğim için dükkanı devretme işlerinde çatışmaya girdik." diye konuştu.

"YARDIMCIMA 6 EL MERMİ SIKTILAR"

Çiçek, yardımcısının tehdit edildiğini belirterek "Ben tehditlerden korkmam. O arkadaşım bir gün arabasından inip evine girerken bir maskeli gelip 6 el mermi sıkıyor. 16 yaşında bir çocuk göndermişler. Eli titrediği için 6 el sıkmış ama biri de isabet etmemiş." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading