Yandex Metrica

Metin Akdülger trafikte neden kavga etti? Metin Akdülger kimdir, memleketi neresi, kaç yaşında, hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Metin Akdülger trafikte neden kavga etti? Metin Akdülger kimdir, memleketi neresi, kaç yaşında, hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Metin Akdülger, Türk sinema ve tiyatro sahnesinin öne çıkan isimlerinden biridir. Farklı tiyatro oyunları ve sinema filmlerindeki rolleriyle tanınan Akdülger, aynı zamanda birçok popüler televizyon dizisinde de başarılı performans sergilemiştir. Ancak, son zamanlarda dikkat çeken bir olayda, trafikte yaşadığı bir tartışma sonrasında bir kişiyi tartakladığı iddia edildi. Peki, Metin Akdülger trafikte neden kavga etti? Metin Akdülger kimdir, memleketi neresi, kaç yaşında, hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Magazin

25.04.2024, 16:13

Yeteneği ve karizmatik duruşuyla ön plana çıkan Metin Akdülger, geniş bir hayran kitlesi tarafından ilgiyle takip edilmektedir. Sandık Kokusu dizisinin başrol oyuncusu olarak tanınan Akdülger'in, trafikte bir tartışma anında bir adamı tartakladığı iddiası, dikkat çeken olaylardan biri oldu. Peki, Metin Akdülger trafikte neden kavga etti? Metin Akdülger kimdir, memleketi neresi, kaç yaşında, hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

METİN AKDÜLGER KİMDİR, MEMLEKETİ NERESİ, KAÇ YAŞINDA?

Metin Akdülger, 10 Nisan 1988 tarihinde Bursa'da doğan Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur. Lise yıllarında amatör tiyatro oyunlarında sahne alarak ve kısa filmler çekerek sanat kariyerine adım atmıştır. Koç Üniversitesi eğitimi sırasında oyunculuk derslerine katılarak ve okuldaki tiyatro faaliyetlerine aktif olarak katılarak yeteneklerini geliştirmiştir. 2012 yılında Craft Tiyatro ekibine dahil olan Akdülger, profesyonel tiyatro kariyerine Kaset adlı oyunla başlamıştır.

Televizyon kariyerine 2013 yılında gençlik dizisi "Medcezir"deki rolüyle adım atan Akdülger, aynı yıl içinde başrolünü üstlendiği ilk filmi olan "Bensiz" ile sinema dünyasında da kendine yer buldu. Sinema deneyiminin ardından 2014 yılında Didaskali Tiyatro'nun hazırladığı "Maşenka" oyunuyla tiyatro sahnelerine geri döndü. 2015 yılında ise dönem dizisi "Analar ve Anneler"de rol alarak başarılı performansıyla dikkat çekti.

2016 yılında, Duygu Asena'nın otobiyografik romanı "Kadının Adı Yok"tan uyarlanan tiyatro oyunu "Kahramanlar Hep Erkek"te sahne alan Metin Akdülger, aynı yıl içinde televizyon dünyasındaki ilk başrol deneyimini, dönem dizisi "Muhteşem Yüzyıl Kösem"in ikinci sezonunda IV. Murad karakterini canlandırarak yaşadı. Dizinin sona ermesinin ardından tiyatroya dönüş yapan Akdülger, 2017 yılında tek kişilik oyun "Baldan Karanlık"ta performans sergiledi ve bu performansıyla 2. Üstün Akmen Tiyatro Ödülleri'nde "Yılın Umut Vaat Eden Erkek Oyuncusu" ödülüne layık görüldü.

Aynı yıl içinde "Kırık Kalpler Bankası" filminde yer alarak sinema kariyerine de katkı sağlayan Akdülger, 2018 Cannes Film Festivali'nde gösterilen "En Sevdiğim Kumaş" adlı filmde rol aldı. 2018'de polisiye türündeki "Şahsiyet" ve 2019'da fantastik türündeki "Atiye" adlı internet dizilerinde de başarılı performanslar sergileyen Akdülger, kariyeri boyunca çeşitli kısa filmlerde yer aldı ve bazı kısa film yarışmalarında jüri üyeliği yaptı. 2019'un sonunda müzikle de ilgilenmeye başlayarak Burak Yeşildurak ile birlikte "Journers" adlı müzik grubunu kurdu.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

METİN AKDÜLGER TRAFİKTE NEDEN KAVGA ETTİ?

Instagram'da popüler magazin sayfası Blog Yağmur'a yansıyan bir görüntüde, Metin Akdülger'in trafikte bir kişiyle tartıştığı ve onu iteklediği iddiaları gündeme geldi. Olayın hemen ardından Akdülger, Instagram hesabından yapmış olduğu açıklamayla iddiaları yalanlayarak şu sözleri paylaştı:

"Bugün hakkımda çıkan trafikte yaşadığım tatsız hadise ile ilgili haberler doğruyu yansıtmamaktadır. Yol alma-verme konusunda yaşanan bir anlaşmazlık sonucu küçük bir kaza yaşadım ve anın verdiği gerginlikten kaynaklı aramızda diğer aracın sürücüsü ile bir münakaşa geçti. Haberde belirtildiği gibi kendisini arabadan indirip tartaklamam gibi bir şey söz konusu değildir. Üzerime geldiğini sandığım bir anda kendimden uzaklaştırmak adına elimle ittim beyefendiyi ve haberin sebebi olan görsel de bu ana aittir. Kaza sonrasında birbirimizden iletişim bilgilerimizi aldık ve konuyla ilgili prosedürleri sürdürüyoruz. Bu şekilde kamuoyuna yansıdığım ve bana değer veren insanları mahcup hissettirdiğim için üzgünüm."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Magazin


Loading