Yandex Metrica

DOLAR

32.26

%-0 expand_less

EURO

34.70

%-0 expand_less

ALTIN

2403.20

%0.11 expand_less

BIST

10257.44

%-0.7 expand_more

BTC ($)

62018.41

%-1.5 expand_more

Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar yeniden mi birlikte?'Birbirimizi seviyoruz'

Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar yeniden mi birlikte?'Birbirimizi seviyoruz'

Merve Dizdar, geçtiğimiz hafta eski eşi Gürhan Altundaşar ile bir mekanda görüntülenmişti. Oyuncu, yeniden barıştıkları iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin

23.01.2024, 18:29

Masumlar Apartmanı'nda canlandırdığı Gülben karakteriyle gönülleri kazanan Merve Dizdar ve kendisi gibi oyuncu eşi Gürhan Altundaşar ekim ayında sessiz sedasız boşanmıştı. Boşandıktan sonra ihanet iddialarını yalanlayan çift, geçtiğimiz haftalarda bir mekanda görüntülenmişti. İkilinin samimi halleri 'yeniden beraberler mi?' sorusunu gündeme getirmişti.

Gazete Magazin'in haberine göre Dizdar, önceki gün bir mekan çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Dizdar, eski eşi Gürhan Altundaşar ile barıştığı iddialarına açıklık getirdi.

"BİZ YAKIN ARKADAŞIZ"

Dizdar, magazin muhabirinin "Eski eşinizle ayrılmıştınız daha sonra beraber fotoğraflar çıktı." sözleri üzerine "Biz hep yakınız, birbirimizi çok seviyoruz arkadaşız zaten. O yüzden öyle de bir açıklama yapmıştık." dedi.

"NE DESEM YALAN OLUR"

Başarılı oyuncu, "Bundan sonrası için hayatınızda birisi olur mu, ne zaman yanınızda birisini görürüz?" sorusuna, "Hiç bir fikrim yok biliyor musunuz? Valla ne desem yalan olur." şeklinde yanıt verdi. "Kriteriniz var mı?" sorusu üzerine "Bilmiyorum ki bu işler spesifik bir şey olamaz ki." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading