Yandex Metrica

Merve Boluğur'dan 'lolita' paylaşımı! Kıyafetiyle sosyal medyaya damga vurdu

Merve Boluğur'dan 'lolita' paylaşımı! Kıyafetiyle sosyal medyaya damga vurdu

Son dönemde oyunculuğun yanı sıra şarkı söyleyerek ve YouTube kanalı açarak kendisini gündemde tutan Merve Boluğur, magazin gündemine oturan sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Boluğur'un paylaşımına çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Magazin

23.02.2024, 15:55

Eşi Murat Dalkılıç ile yollarını ayırdıktan sonra ne özel hayatında ne de oyunculuk kariyerinde aradığını bulamayan Merve Boluğur, sosyal medyadaki paylaşımıyla yine magazin gündeminin ortasına oturdu. 

Eskitilmiş efekt bulunan fotoğrafını 3,6 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından "Lolita çekiminden" notuyla paylaşan Boluğur, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

'SEN AŞIK OLMA, AŞIK OLMAK SENİ YIPRATIYOR'

Merve Boluğur'un paylaşımına yorum yapan takipçileri Murat Dalkılıç'a gönderme yaparak 'Sen aşık olma, aşık olmak seni yıpratıyor' diyerek, Boluğur'un güzelliğini vurguladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading