Yandex Metrica

Merve Boluğur'dan canlı yayında utandıran konuşma! Nişanlısının şaşkınlığı yüzüne yansıdı

Bir süredir dizi ve filmlerden uzak olmasına rağmen sosyla medyada gündem olan Merve Boluğur Mert Aydın'dan evlenme teklifi almıştı. Son dönemde TikTok'ta yaptığı yayınlarla öne çıkan ünlü oyuncu Merve Boluğur "Bekaret kemeri" yorumuyla ortalığı birbirine kattı. Şarkıcılığa da soyunun Boluğur'un sözleri sonrası canlı yayında soğuk rüzgarlar esti.

Magazin

11.02.2024, 05:37

Murat Dalkılıç ile boşandıktan sonra bir süre aradığı aşkı bulamayan Merve Boluğur son dönemde DJ Mert Aydın ile aşk yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde evlilik teklifi alan Boluğur ve nişanlısı şu sıralar TikTok'ta canlı yayın açarak dikkat çekiyor.

Son katıldığı yayında ilginç sözler söyleyen Boluğur konuşmasında "Hem seksiyim hem güzelim hem komiğim iyi yatırım yaptı" dedi.

TikTok fenomeni ile canlı yayında sohbet eden Boluğur, kendisine yöneltilen sorulara cevap verirken yine olay oldu.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

'BEKARET KEMERİ ASACAĞIM'

Evleneceği için çok mutlu olduğunu dile getiren ünlü oyuncu yayının ortalarına doğru büyük gaf yaptı. Fenomenin "Evlendiğinde kırmızı kurdele takacak mısın?" sorusuna Boluğur "Bekaret kemeri asacağım" cevabını verdi.

Oyuncunun sözleri karşısında hem nişanlısı hem de fenomen ne diyeceğini bilemedi. Bu anlar ise sosyal medyaya damga vurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading