Yandex Metrica

Sitede Ara

Melisa Döngel ile Fenerbahçeli yıldız arasında yasak aşk bombası!

Melisa Döngel ile Fenerbahçeli yıldız arasında yasak aşk bombası!

Geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle yollarını ayıran Melisa Döngel'in evli ve iki çocuk babası Fenerbahçeli Jose Sosa ile yasak aşk yaşadığı iddia edildi.

Magazin

23.01.2024, 18:04

Fox'un sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam'ın güzel oyuncusu Melisa Döngel, özel hayatıyla magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yaklaşık 4 aydır birlikte olduğu iş insanı Deniz Şahin ile ilişkisini noktalayan Döngel, şimdi ise yeni bir aşk iddiasıyla gündeme geldi. Oyuncunun evli ve iki çocuk babası olan Fenerbahçeli Jose Sosa ile aşk yaşadığı öne sürüldü.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre, Fenerbahçe'nin Arjantinli oyuncusu Jose Sosa, gece hayatından uzak kalamıyor. İki çocuk babası futbolcu, geçtiğimiz günlerde eşi Carolina Alurralde ile evliliğine kriz yaşadığı iddiasıyla gündeme gelmişti. Gece hayatına düşkünlüğü ile tanınan yıldız oyuncu, önceki gün Karaköy'deki bir mekanda Melisa Döngel'le birlikte görüldü.

İkilinin gece geç saatlere kadar sarmaş dolaş eğlenmeleri herkesi şaşırttı. Bu samimi gece Sosa ile Döngel'in yasak aşk yaşadığı iddialarını gündeme getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading