Yandex Metrica

Mehtap Yılmaz'a Bergen yasağı! Canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

Mehtap Yılmaz'a Bergen yasağı! Canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

'Popstar Alaturka' yarışmasıyla ünlenen Mehtap Yılmaz, Bergen'in 'Sen Affetsen Ben Affetmem' şarkısını seslendireceğini ve klibini yayınlayacağını duyurmuştu. 2. Sayfa programına konuk olan Yılmaz, kendisine yasak getirdiklerini anlatırken gözyaşlarına boğuldu.

Magazin

23.01.2024, 18:54

Bir dönemin sevilen yarışma programı Popstar Alaturka ile tanınan ve katıldığı yıl şampiyon olan Mehtap Yılmaz, TV8'de ekrana gelen 2. Sayfa programına konuk oldu. Şarkıcı, canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bergen'in 'Sen Affetsen Ben Affetmem' şarkısını seslendiren Mehtap Yılmaz, Bergen filminin gösterime gireceği 4 Mart Cuma günü cuma günü klibini çıkarmaya hazırlanıyordu. Ancak şarkıcıya yasak geldi. Bergen için hazırlanan Saygı albümünde şarkıyı okuyan Gülşen'i beğenmediğini söyleyerek hedef alan Yılmaz, klibi için verilen yayın yasağına gözyaşları içinde isyan etti.

"ALLAH GÖZYAŞLARIMIN HESABINI SORSUN"

Mehtap Yılmaz, "Müzik kariyerimle ilgili planlarım vardı. Düetlerim de var. Bunların hepsini allak bullak ettiler. Demek ki çok korkmuşlar. Ben yalnız değilim, arkamda sevenlerim var. Allah her şeyi görüyor. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Canlı sahnemde söyleyebilirim ama klibi çıkartamam. İnsanlar ego ve korkular var. Gözümden akan her damla yaşı Allah sorsun. Bu sektöre girdiğimden beri bana her zaman bir engel geliyor. Bu kadar korkmayın. Sizin filminden sonra ben çıkartacağım. Yasağı kimin koyduğunu bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading