Yandex Metrica

Mehmet Dinçerler Hadise'yle boşanmasının ardından ilk kez bu kadar açık konuştu! Sürece dair her şeyi bir bir anlattı

Mehmet Dinçerler Hadise'yle boşanmasının ardından ilk kez bu kadar açık konuştu! Sürece dair her şeyi bir bir anlattı

Ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler, Hadise ile boşanmasının ardından ilk kez konuştu. A Para'da Funda Karayel'in sunduğu Yıldızlı Sohbet programına konuk olan Dinçerler, samimi açıklamalarda bulundu.

Magazin

23.01.2024, 20:10

Hadise ve Mehmet Dinçerler, bir süre aşk yaşadıktan sonra evlilik kararı almış ve geçtiğimiz mart ayında nişanlanmıştı. Nisan ayında ise sessiz sedasız nikah masasına oturan ikili, aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih etmişti.

Ünlü çiftten kısa süre sonra kötü haber gelmişti. Hadise ve Dinçerler, Eylül ayında tek celsede boşandı. İkilinin ayrılığı magazin dünyasında bomba etkisi yaratırken, sosyal medyada da günlerce konuşuldu.

Mehmet Dinçerler, boşanmanın ardından ilk kez sessizliğini bozdu. A Para programında yayın hayatına başlayan ve Funda Karayel'in sunduğu 'Yıldızlı Sohbetler' programına konuk olan Dinçerler, evlilik ve hakkında çıkan haberlere ilişkin samimi açıklamalarda bulundu.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

"BENİ İTİBARSIZLAŞTIRMAK İÇİN YAPTILAR"

İş insanı, "Hem bana hem ilişkime bir itibar suikasti yapılmak için bunun yapıldığını düşünüyorum. Özellikle beni itibarsızlaştırma süreci yaşadık. Bu süreçte herkes istediğini söyledi. Bir gün yüzüğe şu kadar, bu kadar dediler. Hiçbir zaman bunlara cevap vermedim, tenezzül etmiyorum çünkü. Maddi değerinden ziyade sembolik değerinin olduğunu düşünüyorum." dedi.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"GÖRDÜKÇE GÜLÜYORUM"

Evden gümüş tepsi ve robot süpürgeyi alıp götürdüğü iddiaları hakkında ise şöyle konuştu:

"Eğlenceli bir haber aslında. İnsanlar da bunları çok eğlenceli boyutlara taşıdılar. Bende gördükçe gülüyorum komik insanlara eğlence çıktı. Hayatım boyunca ufak tefek şeylerin peşinde koşmuş bir adam değilim. Öyle bir diyalogumuz da olmadı. Küçük şeylerin peşinde koşan, maddiyata bağlı bir süreç yaşamadık."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading