Yandex Metrica

Mehmet Aslantuğ'dan sonra Kadir İnanır ve Gülşen! Milletvekili olacaklar mı?

Mehmet Aslantuğ'dan sonra Kadir İnanır ve Gülşen! Milletvekili olacaklar mı?

Oy oranlarını artırmak isteyen partiler sanatçıları reklam yüzü olarak kullanıyor. Mehmet Aslantuğ'dan sonra Kadir İnanır ve Gülşen'in de milletvekilliğine aday olacağı iddiaları ortalığı karıştırdı.

Magazin

27.03.2024, 11:26

PKK'yı terör örgütü olarak görmeyen Erkan Baş liderliğindeki Türkiye İşçi Partisi (TİP), oyuncu Mehmet Aslantuğ'u kadrolarına katmayı başardı. Ünlü aktör, PKK/YPG/HDP yandaşı partiden milletvekili adaylığını ilan etti. 

Bu gelişmeyle birlikte Aslantuğ'un hayranı milyonlarca kişi, ünlü oyuncunun siyasete atılmak için neden terör destekçisi radikal bir sol partiyi tercih ettiği sorusunu çözemedi. TİP Genel Başkanı Baş, Aslantuğ'a teklifini kabul ettiği için şöyle teşekkür etti:

"Onu sadece unutulmayan rolleriyle değil, planlı bir provokasyona maruz bırakılan Ahmet Kaya'yı cesurca savunmasıyla da hep şükranla hatırlıyoruz. Milletvekilliği adaylık teklifimizi kabul ederek bize güç veren sevgili Mehmet Aslantuğ'a yürekten teşekkür ediyorum."

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

ERKAN BAŞ İKİNCİ ATIŞINDA TUTTURAMADI

Aslantuğ'un sevenlerini şoke eden kararı sonrası TİP'in ikinci bir ismi daha reklam yüzü olarak kullanmak istediği ortaya çıktı. Bu isim Yeşilçam'ın unutulmaz aktörü Kadir İnanır'dan başkası değildi. 

Kadir İnanır

TİP'in milletvekilliği adaylık teklifini doğrulayan ünlü aktör sosyal medya hesabında yayınladığı açıklamayla bu talebi reddettiğini duyurdu. 

İnanır, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili halkımız; Uzun yıllardır birçok kez milletvekilliği teklifleri aldım. Tüm bu teklifler benim için kuşkusuz onur vericidir ama ülkemizde siyaset, halk tarafından saygın bir kurum haline gelmediği sürece aktif siyaset yapmayı düşünmüyorum. Saygılarımla."

Kadir İnanır böylece PKK yandaşı TİP için çalışmayacağını ilan etmiş oldu. 

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

GÜLŞEN'İN AVUKATINDAN O İDDİAYA TEPKİ

Aday listelerinde ismi yer alacağı iddia edilenlerden biri de şarkıcı Gülşen oldu. Bir süre önce İmam Hatip camiasına 'sapık' demesiyle gündeme gelen ve bu nedenle kısa bir süre tutuklu kalan Gülşen'in CHP'den milletvekili adayı yapılacağı ileri sürüldü. 

Gülşen

Hatta bazı haberlerde Gülşen'in "Yurtdışında ikamet ediyorum. Seçimleri bekliyorum. Mevcut iktidar değişmezse Türkiye'ye dönmeyeceğim" dediği öne sürüldü. 

Bu yönde yapılan haberler sanatçının avukatı Emek Emre tarafından kesin bir dille yalanlandı. Yaptığı açıklamada Emre, "Gülşen, herhangi bir siyasi partiden milletvekilliği teklifi almamıştır ve ülkesi Türkiye'de bulunmakta, burada ikamet etmektedir" ifadelerini kullandı. 

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

İLYAS SALMAN KENDİ KENDİNE 'HAYVAN' DEDİ

Kadir İnanır ve Gülşen siyasete mesafeli dururken Yeşilçam filmlerinin ünlülerinden oyuncu İlyas Salman, Türkiye Komünist Partisi'nden (TPK) milletvekilliğine adaylığını ilan etti. 

İlyas Salman

Yayınladığı vidyoda Salman, "Descartes, bundan yüzlerce yıl önce 'İnsan düşünen hayvandır' demiş. Descartes, çok geç kalmış bir düşünür. 21. yüzyılda insan, seçmesini bilen bir hayvandır. (...) Bu seçimlerde Türkiye Komünist Partisi'nden milletvekilliğine adaylığımı koydum. Size bir tek söz verebilirim: Sarayın dalkavuğu değil, halkın soytarısı olacağım. Söz!" diye konuştu.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading