Yandex Metrica

Mehmet Ali Erbil: Linç ediliyorum, yemediğim hakaret kalmadı

Mehmet Ali Erbil: Linç ediliyorum, yemediğim hakaret kalmadı

Mehmet Ali Erbil, yangınların ardından başlatılan Help Turkey kampanyasına tepki göstermişti. Ardından eleştirilerin hedefi olan Erbil, tepkilere ilişkin açıklama yaptı.

Magazin

23.03.2024, 11:47

Akdeniz ve Ege'de çıkan yangınları söndürmek için 70'den 70'e herkes mücadele ediyor. Geçtiğimiz günlerde devletin yangınları söndürmekte yetersiz kaldığı algısını yaratmak için Help Turkey etiketiyle kampanya başlatılmıştı.

Şehrazat, Nilüfer ve Nilgün Belgün'ün yanı sıra ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil de bu kampanyaya tepki göstermiş, "Kimseye ihtiyacımız yok, başımızda devletimiz var. " dedi.  Ancak kampanyaya karşı çıkan ünlü isimlere karşı sosyal medyada linç girişimi başlatıldı.

Günaydın'dan Tuba Kalçık'a konuşan Mehmet Ali Erbil, ifadeleri nedeniyle günlerdir linç edildiğini söyledi.

"YEMEDİĞİM HAKARET KALMADI"

Moral vermeye çalıştığını ancak sözlerinin bir yere çekildiğini dile getiren Erbil, sözlerine şöyle devam etti:

"Sözlerim yüzünden sosyal medyada yemediğim hakaret kalmadı. Ayıptır gerçekten. Ülkemize karşı oyun oynanıyor ben de bu oyuna karşı çıktım. Ülkemiz çok güçlü, böyle bir paylaşıma ihtiyacımız yok. Kaç tane ülkeye yardımda bulunuyoruz. 'Help Turkey' paylaşımı yapanlar bunu da görmeli."

"Bana yapılan böyle mesnetsiz eleştiriler karşısında şunu anladım ki, bizim ülkemizde maalesef kötülükten, kin ve öfkeden beslenen çok insan var." şeklinde konuşan ünlü komedyen, tüm dünyada benzer yangınlar olduğunu hatırlattı.

"TERÖR ÖRGÜTÜNÜN PARMAĞI VAR"

Erbil, ülke adına çok zor bir süreç olduğuna dikkat çekerek "Sadece küresel ısınma da değil bizdeki yangınların sebebi. Terör örgütünün de parmağı var, bunu da yok sayamayız. Zaten sosyal medyada örgüt bağlantısını gösteren videolar da çıktı." dedi. Erbil, böyle durumlarda birlik olmak gerektiğine de vurgu yaptı.

"SAĞLIK SİSTEMİNİ BEĞENDİĞİM İÇİN LİNÇ EDİLDİM"

Mehmet Ali Erbil, geçmişte bir röportajında sağlık sistemini beğendiğini söylediği için günlerce linç edildiğini anlattı. Şovmen, "Bazı hadsizler bana 'bu kadar çok beğeniyorsan neden yurt dışında tedavi oldun?' bile dedi. Halbuki ben hep Türkiye'de tedavi oldum. Bilmeden, sırf eleştirmek için konuşanlar var. Gerçekten artık yeter." diye sitem etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading