Yandex Metrica

Mehmet Ali Erbil kızının pozları hakkında konuştu! Nergis Kumbasar sert çıktı

Mehmet Ali Erbil kızının pozları hakkında konuştu! Nergis Kumbasar sert çıktı

Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz akşam eski eşi Nergis Kumbasar ile görüntülendi. Ünlü şovmen, kızı Yasmin'in giyim tarzıyla ilgili konuşurken Nergis Kumbasar'dan sert çıkış geldi.

Magazin

07.04.2024, 16:54

Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz akşam Karaköy'de bir mekanda Mustafa Erbil, Ali Sadi, Nergis Kumbasar ve Onur Büyüktopçu ile yemek yedi. Şovmen, kızı Yasmin Erbil hakkında konuştu. Ece Ronay ile yaşadığı taciz olayı hakkında konuşan Erbil, "Dava süreci var, bir şey demem doğru olmaz. Dava devam ediyor" diye konuştu.

"NE VARMIŞ KIYAFETLERİNDE?"

Muhabirlerin Yasmin Erbil'in kıyafetlerinin çok konuşulmasını sorması üzerine ünlü şovmen, "Genç kız onlar, her genç kız öyle fotoğraflar çekiliyor." diye konuştu. Araya giren Nergis Kumbasar, "Bir dakika, Yasmin dediniz. Bana da sorun. Ne varmış kıyafetlerinde? Hiçbir şey yok kıyafetlerinde. O yüzden fikrini sormanıza gerek yok." diye çıkıştı.

"GÜZELLİĞİNİ GÖSTERMENE GEREK YOK"

Yasmin Ebil daha önce "Sosyal medya hesabınızda fotoğraf paylaşmanıza babanız ne diyor?" şeklindeki soruya, "Babam ‘Zaten çok güzelsin, bunu herkese göstermene bu kadar gerek yok’ diyor ama öyle bir devirde yaşıyoruz ki herkes fotoğraflarını paylaşıyor. Paylaşan ben olduğum için fazlasıyla dikkat çekiyor." diye yanıt vermişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading