Yandex Metrica

Mehmet Ali Erbil'in 8 yıl 10 ay hapsi isteniyor! Ece Ronay taciz mesajlarını ifşa etmişti

Mehmet Ali Erbil'in 8 yıl 10 ay hapsi isteniyor! Ece Ronay taciz mesajlarını ifşa etmişti

Mehmet Ali Erbil hakkında klibinde yer aldığı Ece Ronay'ı tehdit ettiği iddiasıyla hazırlanan iddianamede 3 ayrı suçtan 8 yıl 10 aya kadar hapis isteniyor.

Magazin

23.01.2024, 19:26

Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Ece Ronay, geçtiğimiz yıl Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ifşa etmiş daha sonra ünlü şovmenden şikayetçi olmuştu. Erbil hakkında klibinde de yer aldığı Ece Ronay Bilir'i tehdit ettiği iddiasıyla iddianame hazırlandı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Ece Ronay ile Mehmet Ali Erbil'in Instagram üzerinden tanıştığı ve sosyal medyada birbirlerini takip etmeye başladıkları anlatıldı. Bilir'in bir süre sonra ünlü şovmene klibinde oynamasını teklif ettiği, Erbil'in de maddi karşılık olmadan kabul ettiği belirtildi.

Tarafların 1 Ekim 2021'de klip çektikleri, üç gün sonra ise Mehmet Ali Erbil'in telefonundan Bilir'e mesaj atıldığı kaydedildi. İddianamede şüpheli sıfatıyla ifade veren Mehmet Ali Erbil'in mesajları kendisinin göndermediğini, asistanı olan Nuray K. tarafından atıldığını iddia ettiği belirtildi. İddianamede ünlü şovmenin mesajlarının Bilir'in kişilik haklarını zedeleyecek şekilde hakaret içerdiği belirtildi. Başka bir mesajının ise tehdit suçunu oluşturduğu ifade edildi.

8 YIL 10 AYA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Mehmet Ali Erbil'in 'Elektronik haberleşme aracılığıyla cinsel taciz', 'Sesli yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret' ve 'Tehdit' suçlarından 1 yıl 11 ay 15 günden 8 yıl 10 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. 

İddianame Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Erbil, önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading