Yandex Metrica

Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer dünya evine girdi! İlk paylaşım Ezgi Mola'dan geldi

Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer dünya evine girdi! İlk paylaşım Ezgi Mola'dan geldi

TRT1'de ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisinde Neriman karakterini canlandıran Gizem Katmer, sanat yönetmeni sevgilisi Güçlü Aydoğdu ile evlendi. Çiftin düğününden ilk paylaşım dizide ablası Safiye'ye hayat veren Ezgi Mola'dan geldi.

Magazin

12.03.2024, 10:27

Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar'ın yer aldığı TRT1 dizisi Masumlar Apartmanı'nda Neriman karakteriyle dikkat çeken Gizem Katmer, bir süredir sanat yönetmeni Güçlü Aydoğdu ile aşk yaşıyordu. Geçtiğimiz ay sade bir törenle nişanlanan çift, dün aileleri ve arkadaşlarının katıldığı törenle dünya evine girdi.

Çifte birçok ünlü isimden tebrik mesajı gelirken, düğünden ilk paylaşım da Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola'dan geldi.  Katmer'in gelinlikli fotoğrafını paylaşan Mola, "Ay benim güzelim. Gizem Katmer'im bugün evleniyor. Çok güzelsin canım Gizem" notunu düştü. 

"ÇOCUK GELİN Mİ OLACAKSIN"

Geçtiğimiz aylarda nişanlanan ve o anları sosyal medya hesabından paylaşan 27 yaşındaki oyuncu, takipçilerinin tepkisini çekmişti. Oyuncuya "Çocuk gelin mi olacaksın", "Daha küçüksün" gibi yorumlar gelmiş, Katmer ise Küçük gözüküyorum ama ben 27 yaşındayım" şeklinde yanıt vermişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading