Yandex Metrica

Masterchef'te yine olay! Bu kez Somer Şef çileden çıktı, Fatma Nur'u yerin dibine soktu! 'Haddini aşma'

Masterchef'te yine olay! Bu kez Somer Şef çileden çıktı, Fatma Nur'u yerin dibine soktu! 'Haddini aşma'

Masterchef'in 56. bölümünden tanıtım yayınlandı. 30 Ağustos'ta ekrana gelecek yeni bölümde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanacak. Fragmanda Somer Şef ile Fatma Nur arasında yaşanan diyalog gündem oldu.

Magazin

23.01.2024, 19:44

TV8'in sevilen yarışması Masterchef'te yarışma heyecanı devam ediyor. Haftanın ilk kaptanlık oyununun ardından yeni mavi ve kırmızı takımlar oluşturuldu. Masterchef'in 30 Ağustos'ta yayınlanacak yeni bölümünde ise Zafer Bayramı coşkusu yaşanacak. İki takım 7 bölgeden 7 yemek yapacak. 

Yarışmanın 56. bölümünden tanıtım fragmanı yayınlandı. Fragmanda yarışmacıların dokunulmazlık için büyük mücadele verdiği görüldü. Diğer yandan Somer Şef ile Fatma Nur arasındaki tartışma da dikkat çekti.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

"BENİMLE KONUŞURKEN HADDİNİ AŞMA"

Somer Şef'in Fatma Nur'a "Sakın haddini aşma benimle konuşurken, olur mu? Çıkar yukarıdan seyredersin yarışmayı. Ben senin takım arkadaşın değilim" diyerek çıkışması sosyal medyada gündem oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading