Yandex Metrica

Masterchef'te yeni dönem sürprizi! Elenen yarışmacılar ana kadroya geri döndü

Masterchef'te yeni dönem sürprizi! Elenen yarışmacılar ana kadroya geri döndü

TV8'de ekrana gelen yarışma programı Masterchef, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Masterchef 2021'e özel bir sürpriz yaşandı. Bu sezon elenen on yarışmacı ana kadroya geri dönmek için kıyasıya mücadele etti.

Magazin

23.01.2024, 18:18

Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınyaka'nın jüri koltuğunda oturduğu Masterchef'te yeni hafta heyecanı dün başladı. 15 Kasım Pazartesi akşamı yarışmanın 113'üncü yayınlandı. Yarışmacılar kaptanlık mücadelesi için önlük giydi. Oyun sonunda en iyi donutları yapan Eren Kaşıkçı mavi takım kaptanı oldu. Eren, kırmızı takım kaptanlığı için Dilara'yı seçti.

Ardından takım kaptanlarının seçimiyle bu haftanın mavi ve kırmızı takımları oluşturuldu. Mavi takımda Burcu, Hasan, Pelin ve Safanur yer aldı. Dilara'nın kaptanlığını üstleneceği kırmızı takım yarışmacıları ise Mert, Tahsin, Sergen ve Araz oldu.

MASTERCHEF TARİHİNDE BİR İLK

Masterchef'te bu yıl ki programa özel bir ilk yaşandı. Elenen 10 yarışmacıya ana kadroya dönmeleri için bir şans daha verildi. Programda elenen isimler yarışmaya dönmek için kıyasıya mücadele etti.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

MASTERCHEF 2021 ANA KADROYA KİMLER DÖNDÜ?

Yarışmacılardan ilk ana kadro için şıhıl mahşi yemeği istendi. Değerlendirme sonucunda ana kadroya geri dönen isim önceki akşam elenen Azize oldu. 

Daha sonra dokuz kişi ile ikinci oyun oynandı. Şefler bu kez ikinci ismi belirlemek için yarışmacılardan narenciyeli ördek göğsü yemeğini istedi. Yarışmanın sonunda en iyi tabağı çıkaran Görkem, ana kadroya dönmeye hak kazanan ikinci isim oldu. 

Azize, Eren'in kaptan olduğu mavi takımda, Görkem ise Dilara'nın takımında görevini aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading