Yandex Metrica

Masterchef'te şefleri öfkelendiren olay! 3 yarışmacı birden elendi, tabakları sosyal medyada alay konusu oldu

Masterchef'te şefleri öfkelendiren olay! 3 yarışmacı birden elendi, tabakları sosyal medyada alay konusu oldu

Masterchef'te 2. tur heyecanı başladı. Yarışmacılar 3'er 3'er mücadele ederken, en başarılı tabağı çıkaran isim bir üst tura geçiyor. Ancak yarışmaca şaşırtan bir olay yaşandı. Şefler 3 yarışmacının da elendiğini açıkladı.

Magazin

23.01.2024, 19:34

Masterchef 2022, 1 Temmuz itibarıyla macerasına başladı. Bugün Masterchef'te ilk turu geçen yarışmacılar 2. tura çıktı. Başarılı tabak çıkaranlar bir üst tura yükselmeye hak kazanıyor. 

20 Temmuz'da başlayan 2. tur mücadelelerinde yarışmacılar 3'er 3'er mücadele ediyor. Yarışmanın bu akşam yayınlanan bölümünde tartışma yaratan bir olay yaşandı. Şefler, 3 yarışmacının birden elenmesine karar verdi.

ÜÇ YARIŞMACI DA ÜST TURA ÇIKAMADI

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'dan oluşan jüri, Özgül, Zelal ve Ahsen isimli yarışmacılardan ekler pasta yapmalarını istedi. Ancak yarışmacıların üçü de başarılı tabak çıkaramadı. Özellikle Zelal isimli yarışmacının tabağı sosyal medyada alay konusu oldu. 

Mehmet Şef, "Tabak çıkarabildiğiniz için şükrediyoruz" dedi. Şefler yarışmacılara tepki gösterirken, bu tabaklarla 3 yarışmacının da bir üst tura çıkamayacağı belirtildi.

SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU

Sosyal medyada "Ekler ekler olalı böyle zulüm görmedi", "Zelal'in ekleri görmeye kalbim dayanmadı" gibi yorumlar yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading