Yandex Metrica

Masterchef'te şaşırtan olay! Yarışmacı, Mehmet Şef'e mesaj attı

Masterchef'te şaşırtan olay! Yarışmacı, Mehmet Şef'e mesaj attı

Final turu heyecanıyla devam eden Masterchef'in 3 Ağustos'ta yayınlanan bölümünde ilginç anlar yaşandı. Mehmet Yalçınkaya, yarışmacılardan birinin kendisine mesaj gönderdiğini açıkladı.

Magazin

23.01.2024, 17:45

Masterchef 2021 sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. 3'lü düelloların ardından ana kadroda yer almak için 14 yarışmacı mücadele ediyor. TV8'in sevilen programı Masterchef, 3 Ağustos Salı akşamı yeni bölümüyle ekranlara geldi. Yarışmacılardan tiramisu yapılması istendi.

Ancak dün yarışmada ilginç bir olay ortaya çıktı. Jüri koltuğunda oturan Mehmet Yalçınkaya, yarışmacılardan birinin kendisine sosyal medyadan mesaj attını söyledi. Adaylardan Fikret, mesaj atanın kendisi olduğunu açıklayarak mesajı neden yazdığını anlattı.

Mehmet Yalçınkaya, ilginç bir şey yaşadığını söyleyerek "Dün gece eve gittiğimde telefonda programla ilgili yorumlara bakıyordum. Mesaj kutusunda yarışmacılardan birinin mesajını gördüm." ifadelerini kullandı.

Yarışmacı Fikret araya girerek mesajı kendisinin yazdığını belirtti. "İlk oyundan sonra hatalar benimdi. Herkese söz hakkı verirken sıra bana geldi ama 'Yorum yapmak istemiyorum' dedim. Bu patavatsızlığımdan dolayı özür dilerim. Bunu yaşıma verin." dedi.

"AÇIKÇASI ŞOK YAŞIYORUM"

Mehmet Şef ise "Fikret aynen böyle bir mesaj attı. Dünkü davranışından dolayı özür mesajıydı. Özelden mesaj atmana gerek yok bütün gün burdayız, birlikte konuşabiliyoruz. Herkes istediğini söyleyebilir." şeklinde konuştu.

Danilo Zanna ise "Olmaması gereken bir şeydi bu çok garip. Açıkçası şok yaşıyorum." sözleriyle tepkisini dile getirdi. Somer Sivrioğlu ise "Sakın bir daha böyle bir şey yapmayın." diyerek yarışmacıları uyardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading