Yandex Metrica

Masterchef'te kim gitti? 31 Ekim 2021 Masterchef'te kim elendi?

Masterchef'te kim gitti? 31 Ekim 2021 Masterchef'te kim elendi?

Masterchef'in dün akşam ekrana gelen yen, bölümünde yarışmacılar eleme potasından çıkmak için mücadele etti. Peki Masterchef 31 Ekim günü kim elendi? Masterchef'te kim gitti? İşte detaylar..

Magazin

23.01.2024, 18:13

Masterchef'in 31 Ekim akşamı yayınlanan yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Geçtiğimiz hafta eleme potasına giren Hasan, Araz, Mert, Ateş, Safanur ve Burcu eleme potasında kıyasıya yarıştı. Jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun değerlendirmesi sonrası bir isim Masterchef 2021'e veda etti. Peki 31 Ekim 2021 Masterchef'te kim elendi?

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

Potadaki 6 yarışmacı en iyi tabağı hazırlayarak yarışmada kalmak için mücadele etti. Şeflerin verdiği haşhaş ana ürünüyle en yaratıcı ve lezzetli tabağı yapmaya çalışan yarışmacılardan en başarılı yemeği çıkaran Hasan oldu. Hasan'dan sonra Burcu ve Araz da eleme potasından çıkmayı başardı. Son üçe ise Ateş, Safanur ve Mert kaldı. Üç yarışmacı Mehmet Şef'in imza tabağını yapmak için yarıştı. Mert potadan son anda kurtulurken, son ikiye Safanur ve Ateş kaldı. Masterchef Türkiye'ye veda eden isim Ateş oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading