Yandex Metrica

Masterchef'te ana kadroya giren ilk isim kim oldu?

Masterchef'te ana kadroya giren ilk isim kim oldu?

TV8'de ekranlara gelen Masterchef'te 1 Ağustos itibariyle final turu başladı. Mücadelenin ardından Masterchef 2021 ana kadroya giren ilk yarışmacı belli oldu.

Magazin

23.01.2024, 17:44

2021 Masterchef tüm heyecanıyla devam ediyor. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın bir kez daha jüri koltuğuna oturduğu Masterchef Türkiye'de 3'lü düelloların ardından final turu heyecanı başladı.

Kiraz ana ürünü kullanarak en yaratıcı tabağa imza atan ismin belirlenmesi için Mehmet, Somer ve Danilo şefler tarafından yarışmacıların tabakları değerlendirildi. Yemeği en iyi yapan isim ana kadro için ilk önlüğü almaya hak kazandı.

Final turunda her gün iki farklı yemeğin yapılacağı yarışmada dün ilk olarak yarışmacılar testi kebabı için kolları sıvadı. İlk turu geçen altı isim Tunahan,Berk, Ateş, Sergen, Milhan ve Fatma oldu.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

MASTERCHEF 2021 ANA KADRONUN İLK İSMİ

Değerlendirme yapmak için bir araya gelen şefler en başarısız tabaktan başlayarak ilk ana kadro yarışmacısı olan ismi açıkladı. 2021 Masterchef Türkiye'de ilk önlüğü almaya hak kazanan isim Fatma oldu. En başarılı 3 yarışmacı ise şöyle:

  • Fatma
  • Sergen
  • Berk

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading