Yandex Metrica

Masterchef ne zaman başlıyor? Masterchef hangi günler saat kaçta yayınlanacak? Yarışma jürileri de belli oldu!

Masterchef ne zaman başlıyor? Masterchef hangi günler saat kaçta yayınlanacak? Yarışma jürileri de belli oldu!

Survivor'ın bitmesinin ardından Masterchef yeni sezonuyla geri dönüyor. Tv8'in sevilen programı Masterchef'in ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Peki Masterchef 2022 ne zaman başlayacak? Masterchef yeni sezonda hangi günler, saat kaçta? Masterchef jürileri kimler?

Magazin

23.01.2024, 19:29

Masterchef'in yeni sezonu için geri sayım başladı. Survivor'ın sona ermesiyle birlikte Masterchef'in yeni sezonu başlayacak. Programın yayın tarihi ve jüri üyeleri belli oldu. Peki Masterchef 2022 ne zaman başlıyor? Masterchef yeni bölümler hangi günler, saat kaçta yayınlanacak? İşte Masterchef yeni sezonla ilgili bilgiler...

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

MASTERCHEF NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Survivor All Star'ın 30 Haziran'da sona ermesiyle birlikte TV8'de Masterchef'in yeni sezonu yayına başlayacak. Masterchef 2022 macerası 1 Temmuz itibarıyla yayına girecek. 

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

MASTERCHEF 2022 HANGİ GÜNLER, SAAT KAÇTA?

Masterchef yeni sezon 1 Temmuz'da saat 20.00'de yayın hayatına başlayacak. Masterchef'in hangi günler yayınlanacağı ve TV8 yayın akışı belli olduğunda haberimizde yer alacak.

Masterchef'in jüri üyeliğinden Mehmet Yalçınkaya'nın ayrıldığı iddia edilmişti. Ancak bu iddialar ünlü şef tarafından yalanlanmıştı. Yarışmanın yeni sezonunda da jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yer alacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading