Yandex Metrica

Masterchef Murat yine olay çıkardı! Polise rüşvet teklif etti

Masterchef Murat yine olay çıkardı! Polise rüşvet teklif etti

Katıldığı Masterchef yarışmasıyla tanınan ve tavırlarıyla tepki çeken Murat Özdemir yeni bir skandala imza attı. Aracını yanlış yere bırakan Özdemir, gelen polislere hakaretler yağdırdı.

Magazin

20.02.2024, 04:36

Masterchef Türkiye 2018'de agresif tavırlarıyla tanınan Murat Özdemir, jüri üyelerinin uyarılarını dikkate almaması nedeniyle diskalifiye edilmişti. Ardından sosyal medyada papağanına işkence yaptığı görüntüleri paylaşan Özdemir, büyük tepki toplamıştı. Murat Özdemir olayın ardından gözaltına alınıp adliyeye sevk edilirken, papağan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

HAKARETLER YAĞDIRDI

Özdemir, bu kez başka bir skandalla gündeme geldi. Bolu'da aracını yanlış yere parkeden Özdemir, otomobilinin çekilmesini engellemek için olay yerine gelen polislere rüşvet teklif etti. Olay sırasında sosyal medya hesabından canlı yayın yapmaya başlayan Murat Özdemir, polis ve jandarmaya hakaret etti. Arabasının çekilmesine engel olmak isteyen Özdemir, bir tomar para çıkararak ekiplere gösterdi. Çekicinin araba çekme ücretinin 200 TL olduğunu söylemesi üzerine Özdemir, bir tomar parayı polislere uzatarak "Hepsini alın." dedi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Özdemir, Bahçelievler Polis Merkezine götürüldü. Masterchef'in eski yarışmacısı hakaretlerine devam ederken, olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading