Yandex Metrica

Masterchef finali için geri sayım başladı! Tarih belli oldu

Masterchef finali için geri sayım başladı! Tarih belli oldu

TV8'de yayınlanan Masterchef Türkiye için final heyecanı devam ediyor. Mehmet Şef, Masterchef'in biteceği tarihi duyurdu. İşte 2021 Masterchef final tarihi...

Magazin

23.01.2024, 18:37

Jüri koltuğunda Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun oturduğu Masterchef Türkiye final için geri sayım başladı. Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu yarışmada final haftasına kalan isimler şampiyonluk için kıyasıya mücadele ediyor.

Düellolarda Eren ve Tahsin yarı finalist olmayı garantiye aldı. Sergen şampiyonluk hayaline veda ederken, Hasan ilk 3'e kalmayı başardı. Son ikiye kalan yarışmacılar büyük finalde kazanmak için ter dökecek.

Masterchef 2021 şampiyonluğu için geri sayım başlarken, Mehmet Şef final bölümünün tarihini açıkladı. Detayları açıklayan şef, perşembe ve cuma akşamları final oyunları olacağını duyurdu. 

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

MASTERCHEF 2021 FİNALİ NE ZAMAN?

Masterhcef Türkiye'nin yarı finali 13 Ocak Perşembe akşamı, büyük final ise 14 Ocak Cuma akşamı yapılacak. Bu yılın şampiyonuna verilecek ödül ise henüz açıklanmadı. Masterchef 2020'de birinciye kupanın yanı sıra lüks bir otomobil verilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading