Yandex Metrica

MasterChef Burcu: Ajda Pekkan’la beraber yaşadık

MasterChef Burcu: Ajda Pekkan’la beraber yaşadık

Tv 8’in çok izlenen yarışması olan MasterChef Türkiye’nin yarışmacılarından Burcu Önal katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Magazin

23.01.2024, 18:24

Katıldığı programda, Ajda Pekkan’la aynı evde kaldığını dile getiren Burcu Önal, şaşırtan gerçekleri anlattı. Burcu Önal, kocasının Burak Özçivit’e olan benzerliğiyle de sosyal medya da gündem olmuştu. TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'nin öne çıkan isimlerinden olan Burcu Önal hakkında şaşırtan gerçek ortaya çıktı. Burak Özçivit detayı ise sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

“AJDA HANIM BANA ÇOK İYİ DAVRANDI”

İbrahim Önal ile evli olan Burcu Önal'ın bir dönem Ajda Pekkan'ın yanında yaşadığı ortaya çıktı. Burcu Önal, "Bir dönem Ajda Pekkan ile aynı evde kalmıştım. Kendisinin yemek bilgisi çok iyidir. Ajda Hanım ile sürekli tatlı tatlı didişirdik. Yine öyle bir günün ertesi sabahında kahvaltıda endişeliydim. Ajda Hanım da tam aksine bana çok iyi davrandı. Ben Ajda Hanım'a tartışmamızdan ötürü kötü davranacağını düşündüğümü söylediğimse ise 'Burcu'cum ben dünü düşünsem bugün Ajda Pekkan olmazdım' dedi. Bu da benim için ders oldu” açıklamalarında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading