Yandex Metrica

Mal varlığıyla olay yaratmıştı! Kobra Murat'tan yeni açıklama geldi, gerçeği böyle anlattı

Mal varlığıyla olay yaratmıştı! Kobra Murat'tan yeni açıklama geldi, gerçeği böyle anlattı

Kobra Murat olarak tanınan Murat Divandiler, katıldığı programda 18 kilo altın, 18 ev ve 4 yazlığı olduğunu açıklamıştı. Bu sözleriyle çok konuşulan Kobra Murat, yanlış anlaşıldığını belirtti.

Magazin

23.01.2024, 19:56

Roman müziğinin sevilen isimlerinden olan ve Kobra Murat lakabıyla tanınan Murat Divandiler, Caner Toygar'ın Youtube'da yayınlanan programına konuk olmuş ve açıkladığı mal varlığıyla çok konuşulmuştu. Kobra Murat, "18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var" demiş, o açıklamaları sosyal medyada gündem olmuştu.

TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Kobra Murat, yanlış anlaşıldığını söyleyerek gerçek mal varlığını açıkladı.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

"TELEFONUM HİÇ SUSMADI"

Şarkıcı, "Programda kurgu yapılmış o yüzden yanlış anlaşıldı. 4 ev, 2 yazlık, 2 gecekondu ve 3 katlı bir dükkanım var. Onun dışında da 14 ayar altından çocuklarımın düğününde taktığım ziynetler var. Mal varlığımı açıkladıktan sonra telefonum hiç susmadı, herkes benden ev ve yardım istedi." diye konuştu.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"İŞLERE BİLE OTOBÜSLE GİDİYORUM"

Ünlü isim açıklamasının devamında "Ben işlere bile otobüsle gidiyorum, kendi arabam bile yok. O otobüse gidene kadar da mahallede kim varsa yardım ederim. Yolda 10 bin TL para dağıtırım ama Allah da onları benim karşıma çıkarır" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading