Yandex Metrica

Mahkum'un Fırat'ı Onur Tuna: Sokak çocuğunu oynamak istiyorum

Mahkum'un Fırat'ı Onur Tuna: Sokak çocuğunu oynamak istiyorum

Mahkum dizisinde canlandırdığı Savcı Fırat Bulut karakteriyle beğeni toplayan Onur Tuna, bir dergiye verdiği röportajda özel hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu.

Magazin

23.01.2024, 18:55

Fox TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Mahkum'da Savcı Fırat Bulut'a hayat veren Onur Tuna, hem özel hayatıyla hem oyunculuk performansıyla hem de müzisyen kimliğiyle adından övgüyle söz ettiriyor. Başarılı oyuncu MAG Dergisi'ne verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalar yaptı.

"DÖNÜŞÜME AÇIK BİRİYİM"

"Kendinizi birkaç cümle ile tanıtır mısınız?" sorusuna yanıt veren Onur Tuna, şu ifadeleri kullandı:

"Bir insanın kendini tanıtması bence çok zor. O yüzden kendimi tanıtıyorken, şöyle biriyim ya da böyle biriyim demekten mümkün oldukça kaçınan biriyim. Ancak, değişime ve dönüşüme açık biriyim diyebilirim. Çünkü hayat mutlak değil ve yarın başıma ne geleceğini bilmiyorum. Onun dışında sevdiğim ve sevmediğim şeyler üzerinden kendimi tanımlayabilirim."

"SOKAK ÇOCUĞUNU OYNAMAK İSTERİM"

Hangi rolleri canlandırmak istediğini anlatan oyuncu, "Bir sokak çocuğunu oynamak istiyorum mesela. Onun dışarıda yaşadığı sıkıntıları sinematografik anlamda insanlara anlatmak isterim. Ama tabii ki dünya üzerinde o kadar çok şey yazılıyor, çekiliyor ki izlediğiniz birçok şeye özenebiliyorsunuz. Keşke ben de bunu deneyebilseydim ya da ben de bu karakter için bir ön çalışma yapabilseydim, bu bana çok şey katardı, diyebiliyorsunuz.

O yüzden spesifik olarak şu diyemem gelecekle alakalı; ama şundan eminim, işimi çok seviyorum. Dolayısıyla da bir ömür yapacağıma inanıyorum ve yaptığım projelerin, mutlaka çok hoşnut olduğum işler olacağına gönülden inanıyorum" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading