Yandex Metrica

Mahkemeden Cem Yılmaz'ı üzecek nafaka kararı! Gülben Ergen'den çok konuşulacak gönderme geldi! Kimse anlam veremedi

Mahkemeden Cem Yılmaz'ı üzecek nafaka kararı! Gülben Ergen'den çok konuşulacak gönderme geldi! Kimse anlam veremedi

Cem Yılmaz, eski eşi Ahu Yağtu'ya az nafaka ödemek için dava açmıştı. Ünlü komedyene mahkemeden kötü haber geldi. Yılmaz'ın 10 bin dolar nafaka ödemeye devam edeceği yönündeki kararın ardından Gülben Ergen'den olay yaratacak bir gönderme geldi.

Magazin

23.01.2024, 20:07

Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu, 2012 yılında nikah masasına oturmuş, 2013 yılında yollarını ayırmıştı. Boşanmanın ardından ünlü komedyen, Yağtu'ya 10 bin dolar nafaka ödemeye başladı. Yılmaz, nafakanın dolar bazında değil Türk lirası olarak ödenmesi, 40 bin TL olması talebinde bulunmuştu.

Mahkeme nafakayı 70 bin TL'ye indirmiş, Ahu Yağtu ise istinaf mahkemesine başvurmuştu. Yaşam koşulları ve ödeme imkanı nedeniyle Yağtu'nun itirazı haklı bulundu ve ilk kararın kaldırılmasına karar verildi. 

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

"SOYADININ HAKKINI VERİYOR"

Kararın ardından şarkıcı Gülben Ergen'den çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Ergen, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Nafaka alan kadınlarımızı ayakta alkışlıyorum" dedi. Ünlü ismin o sözlerine takipçileri anlam veremedi.

Bazı kullanıcılar "Cem Yılmaz'a mı gönderme?", "Soyadının hakkını veriyorsun", "Sizden de başka bir şey beklenemez" şeklinde yorumlar yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading