Yandex Metrica

Lerzan Mutlu ile Seren Serengil mahkemelik oldu! 'Ses kaydını duyunca şoke olduk'

Lerzan Mutlu ile Seren Serengil mahkemelik oldu! 'Ses kaydını duyunca şoke olduk'

Şarkıcı Lerzan Mutlu'ya hakaret ettiği öne sürülen Seren Serengil'in yargılanmasına başlandı. 'Sanık beni uzun süredir küçük düşürme amacındaydı' diyen Mutlu, şikayetçi olduğunu söyledi.

Magazin

23.01.2024, 18:31

Ünlü sunucu Seren Serengil'in modacı Gülşah Saraçoğlu'nun telefonuna Lerzan Mutlu'ya yönelik hakaret içerikli ses kaydı gönderdiği iddia edilmişti. Serengil'in iki yıla kadar hapsi istenen davada yargılanmasına başlandı. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Lerzan Mutlu ve avukatı katılırken, ameliyat olan Seren Serengil katılmadı.

Seren Serengil'i sanat camiasından tanıdığını belirten Lerzan Mutlu, "Sanık beni zaten uzun süreden beri çeşitli platformlar aracılığıyla küçük düşürme ve rencide etme amacındaydı." dedi. Olay günü yaşananları anlatan Mutlu, ödül gecesine gitmek üzere Gülşah Saraçoğlu'nun atölyesinde bir araya geldiklerini belirterek şöyle konuştu:

"KÜFÜR VE HAKARET İÇERİKLİ SES KAYDI ATTI"

"Hep birlikte arkadaşlarımızla kahve içtiğimiz sırada sanık Seren Serengil Whatsapp üzerinden Gülşah Saraçoğlu'na ses kaydı gönderdi. Sanığın benim hakkımda ettiği küfür ve hakaretleri içeren ses kaydı, ortamdaki kişilerce aynı anda ve doğrudan duyuldu, hepimiz şok olduk. Sanık Seren Serengil zaten bu ses kaydını birçok kişi duysun diye kasıtlı olarak Gülşah Saraçoğlu’na attı çünkü olay günü Gülşah'ın atölyesinde olduğumuza dair hikâye paylaşmıştık" dedi. Şarkıcı, ünlü sunucudan şikayetçi olduğunu belirtti.

"SES KAYDINI KASITLI OLARAK GÖNDERDİ"

Duruşmada tanıklık eden Gülşah Saraçoğlu ise "Elbise provası yaptığımız sırada sanık Seren Serengil'den bana sesli bir mesaj geldi. Ses kaydını açtığımda konuyu Lerzan’a getirip hakaret içeren sözler söylemeye başladı. Olay öncesinde müştekinin benim atölyeme geleceğini bildiği için bilerek ve kasıtlı olarak bana ses kaydı gönderdi." dedi.

Lerzan Mutlu'nun avukatı Burak Temizer ise Gülşah Saraçoğlu'nun müvekkilinin en yakın arkadaşı olduğuu bilerek ses kaydı attığını belirtti. Temizer, ünlü sunucunun cezalandırılmasını istedi.

Mahkeme, sanık Seren Serengil’in sonraki celse hazır edilmesi için süre verilmesine ve eksik hususların giderilmesine hükmederek duruşmayı erteledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading