Yandex Metrica

Sitede Ara

Lerzan Mutlu-Demet Akalın arasında sular durulmuyor! Zehir zemberek sözler 'Sanat dünyasının annesi misin?'

Lerzan Mutlu-Demet Akalın arasında sular durulmuyor! Zehir zemberek sözler 'Sanat dünyasının annesi misin?'

Lerzan Mutlu, 'Zamanın En İyileri' ödül törenine katıldı. Ünlü şarkıcı, bir süredir küs olduğu Demet Akalın'ı sert sözlerle hedef aldı.

Magazin

04.03.2024, 13:17

Conrad Otel'de düzenlenen ‘Zamanın En İyileri’ ödül töreni gecesine Gülben Ergen, Murat Kurşun, Cem Belevi gibi birçok ünlü isim katıldı. Geceye katılan isimler arasında yer alan Lerzan Mutlu, gazetecilerle ayaküstü sohbet etti. Şarkıcı, son günlerde tartışmalara neden olan Demet Akalın'ın açıklamaları hakkında konuştu.

"TEKRARLIYORUM, DEMET AKALIN MİKSER"

"Kendisini sanat camiasının annesi zannediyor, herkese bir akıl verme!" ifadelerini kullanan Mutlu, "Aslında bunu sosyal medyada açıklamıştım, bir arkadaşımla aramı bozdu ve ona 'mikser' dedim. Yine tekrarlıyorum mikser.

'Onu uyardım' gibi sözler, sen sanat camiasının annesi misin herkesi uyarıyorsun! Böyle bir dünya yok, herkes kendinden sorumlu. Her magazin olayına bir yorum. Yani insanın bazen, 'Sen bir aradan çekil.' diyesi geliyor." diye konuştu.

"SABAH 5'TE DEDİKODUYA UYANIR"

Mutlu, Demet Akalın'ın yakın bir dostuyla arasını bozmak için olmayan şeyler anlattığını belirterek "Küs olduğum dostuma farklı şeyler anlatmış. Olacak iş değil. Demet, sabah 5'te dedikoduya uyanır. Demet'e çok kızgınım, onu takipten çıkardım." demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading