Yandex Metrica

'Kürtaj' açıklaması tartışma yaratmıştı! Serdar Ortaç'tan flaş açıklama

'Kürtaj' açıklaması tartışma yaratmıştı! Serdar Ortaç'tan flaş açıklama

Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde yaptığı 'Kaç tane çocuğum olacaktı ama hep kürtaj oldular' açıklamasıyla gündem olmuştu. Önceki akşam Kıbrıs'ta konser veren şarkıcı, tartışma yaratan sözlerine açıklık getirdi.

Magazin

23.01.2024, 18:44

Serdar Ortaç, özel hayatıyla ve açıklamalarıyla sıkça gündeme geliyor. Şarkıcı, önceki akşam Kıbrıs'ta sevenleriyle buluştu. Kürtaj açıklamasıyla çok konuşulan popçu, "Allah nasip etmedi, olacaktı dedim ama olmadı. Kısmet değilmiş dedim. Kürtajın yapılmasını ben istemedim" dedi.

Baba olmak için geç kaldığını dile getiren Ortaç, "Evlat edinmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna "Nasip. Çocuk özlemimi yeğenlerimle gidermeye çalışıyorum. Çocuklarla hep ilgileniyorum, ama kendi çocuğum olmadı. Nasip değilmiş" diye konuştu.

"BU SAATTEN SONRA ARKADAŞLARIM MUTLU OLSUN"

Borçlarını bitirdiğini tekrar eden Ortaç, "Son üç aydır hiç oturmadık, gelen bütün gelirler borçlara gitti. Zaten ne alabilirim ki, ne alacağım para gelse. Bu saatten sonra üzerime başıma ne alacağım, olmayan hiçbir şeyim yok. Bu saatten sonra çalışan arkadaşlarım mutlu olsun, ekip. Ben hayatta her şeyi gördüm, birazda onlar görsün" ifadelerini kullandı.

"SAĞLIK GİDİNCE HİÇBİR ŞEYİN ÖNEMİ YOK"

Özel hayatına dair konuşan ünlü popçu, "Kısmet, gelip bulabilir beni. Aşka küskün değilim. Şu aralar sadece sağlık. Sağlık gidince hiçbir şeyin önemi kalmaz. Eskiden çok önemliydi mesela şu ayakkabıyı alayım, gidince sağlık o ayakkabıyı giyecek ayak kalmaz" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading