Yandex Metrica

Koronavirüse yakalanan Hakan Ural'dan ilk fotoğraf! Kızı Melisa paylaştı

Koronavirüse yakalanan Hakan Ural'dan ilk fotoğraf! Kızı Melisa paylaştı

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan ve hastanede tedavi gören Hakan Ural önceki gün taburcu oldu. Sunucunun son halini kızı Melisa Ural paylaştı.

Magazin

23.01.2024, 18:17

Kanal D'de ekrana gelen 'Neler Oluyor Hayatta' programının sunucularından Hakan Ural bir süredir programda yer almıyor. Ural, soğuk algınlığı geçirmesi nedeniyle ara verdiğini söylemişti. Ancak durumunun ağırlaşmasının ardından yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıkmıştı.

Hastanede tedavi altına alınan Ural'ın yoğun bakıma kaldırıldığı iddia edilmiş, programdaki partneri Nur Tuğba ise "Hakan'ın sağlık durumu ile ilgili merak edilecek hiçbir şey yok. Diğer haberlere itibar etmeyin" şeklinde açıklamada bulunmuştu.

Başarılı sunucudan önceki gün güzel haber geldi. Ural, gördüğü tedavinin ardından taburcu edildi ve sağlık durumunun iyiye gittiğini duyurdu.

KIZI MELİSA'DAN İLK FOTOĞRAF GELDİ

Kızı Melisa Ural, sunucunun son halini paylaştı. Melisa, Instagram hesabından babasının fotoğrafını paylaşarak nazar boncuğu ve kalp emojisi koydu. Fotoğrafta ünlü sunucunun güldüğü ve keyfinin yerine olduğu görülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading