Yandex Metrica

Komşusunu tehdit eden Derya Tuna'dan kavga açıklaması

Komşusunu tehdit eden Derya Tuna'dan kavga açıklaması

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna, evinin bahçesinde çıkan kavgada komşusunu tehdit etmiş, görüntüler ortaya çıkmuştı. Tuna, magazin gündemine oturan olayla ilgili konuştu.

Magazin

23.01.2024, 18:08

Son günlerde hakkında çıkan kavga haberleriyle konuşulan Derya Tuna, önceki gün Vadistanbul'da objektiflere takıldı. Yakın arkadaşıyla beraber AVM'ye gelen Tuna, kısa bir süre mağazaları dolaşarak alışveriş yaptı.

56 yaşındaki oyuncu, yorgunluk kahvesinin ardından gazetecilerle sohbet etti. Tuna, kavgaya karıştığı ve komşusunu tehdit ettiği haberleriyle ilgili açıklama yaptı. Tuna, "Olayla benim hiçbir alakam yok, orada koşan bir hanımefendiyi bana benzettiler." dedi. 

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

26 Ağustos gecesi meydana gelen olayda, İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna'ya misafirliğe gelen bir grup genç, site sakinlerinden Uğur Şen ve oğlu ile tartışma yaşadı. Tartışma kısa süre içinde kavgaya dönüştü. Yaşananlar sitenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, Derya Tuna'nın komşularını tehdit ettiği iddia edildi. Zübeyde Şen, Derya Tuna'nın, "Siz benim yeğenime hiçbir şey söyleyemezsiniz. Kapıda adamlarım kocanı ve oğlunu öldürmek için bekliyor. Dua edin olayı İbrahim Tatlıses duymadı. Çok kötü adamlara çattınız" diyerek kendilerini tehdit ettiğini öne sürdü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading