Yandex Metrica

Kocaelispor taraftarından İbrahim Erkal'a büyük ayıp! 'Ölmüş insandan ne istediniz?'

Kocaelispor taraftarından İbrahim Erkal'a büyük ayıp! 'Ölmüş insandan ne istediniz?'

TFF 1. Lig'in 16. haftasında Kocaelispor ve BB Erzurumspor mücadele etti. Maçın devre arasında İbrahim Erkal'ın 'Canısı' şarkısı nedeniyle kavga çıktığı, Kocaelispor taraftarının sanatçıya tepki gösterdiği iddia edildi. Erkal'ın eşi Filiz Erkal, sosyal medya hesabından duruma tepki gösterdi.

Magazin

15.03.2024, 05:22

Kocaelispor ve Erzurumspor maçının devre arasında merhum sanatçı İbrahim Erkal'ın 'Canısı' isimli şarkısının çalınmasıyla birlikte büyük kavga çıktı. Kocaelispor taraftarlarının şarkıya tepki gösterdiği ve merhum Erkal'a küfürler ettiği iddia edildi.

"İBRAHİM ERKAL ONURUMUZDUR"

Olayın ardından sosyal medyadan tepki gösteren Erzurumspor, "İbrahim Erkal onurumuzdur! O'na saygısızlık Erzurum'a saygısızlıktır. Canısı ve diğer tüm eserleriyle gurur duyduğumuz sanatçımız İbrahim Erkal, Erzurum var oldukça şarkılarıyla yaşayacaktır. Sevgisini kalbimize nakşettiğimiz ozanımızı rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz" ifadelerini kullandı.

"3-5 KENDİNİ BİLMEZ ÇAPULCU.."

Dadaşlar taraftar grubu ise Twitter'dan "Dün oynadığımız Kocaelispor maçında stadyum da çalınan İbrahim Erkal şarkısına 3-5 kendini bilmez çapulcunun yaptığı terbiyesizliği tabi ki Kocaelispor camiasına mal edemeyiz ama dün yaşananlar büyük Erzurumspor camiasını üzmüştür" şeklinde mesaj yayınladı.

"YAPTIĞINIZ İNSANLIK DIŞI BİR DAVRANIŞ"

Yaşanan olaya bir tepki de İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Erkal'dan geldi. Instagram hesabından paylaşım yapan Erkal, "Rahmetli eşime yapılan saygısızlık beni çok üzdü... Kocaelispor taraftarı ölmüş insandan ne istemiş olabilirsiniz acaba çok merak ediyorum. Tabii ki sevmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak zorundasınız. Bir şey yaparken düşünün ailesini, çocuklarını, sevenlerini empati yapın. Yaptığınız terbiyesizlik insanlık dışı davranıştır. Daha çok şey yazmak isterim de sizin gibiler onu da onur sayar" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading