Yandex Metrica

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'e tehdit sürüyor! 'Asitle yakacağım, şarjör boşaltacağım'

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'e tehdit sürüyor! 'Asitle yakacağım, şarjör boşaltacağım'

Kıvanç Tatlıtuğ ve oyuncu eşi Başak Dizer'i tehdit ederek hakaretler savuran Sinan Altıntaş, hakkında açılan davalara rağmen tehditlerine devam ediyor. Altıntaş bu kez ünlü çifti 'Seni asitle yakacağım, kocana şarjör boşaltacağım' diye tehdit etti.

Magazin

14.02.2024, 23:17

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'i ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle geçtiğimiz yıl iki yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Sinan Altıntaş, tehditlerinin dozunu artırdı. Altıntaş, ünlü çifti sosyal medyadan yeniden tehdit etmeye başladı.

TEHDİT ETTİĞİNİ KABUL ETTİ

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre, Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, Instagram'da yeniden tehdit ve hakarete maruz kaldıklarını iddia ederek şikayetçi oldu. Oyuncu Hazar Ergüçlü'nün 7 yıldır sevgilisi olduğunu iddia eden Altıntaş, Kıvanç-Başak çiftinin görüşmelerine engel olduklarını ve Hazar Ergüçlü'yü öldürmeye çalıştıklarını bu nedenle ikiliyi tehdit ettiğini kabul edince hakkında ikinci bir dava açıldı.

"KOCANA ŞARJÖR BOŞALTACAĞIM"

İddiaya göre Altıntaş, sosyal medya üzerinden çifti tehdit etmeye devam etti. Altıntaş bu kez ölümlü tehditler savurmaya başladı. Başak Tatlıtuğ'un Instagram hesabına mesaj gönderen Altıntaş, "Seni bidona koyup asit dökeceğim, ardından kocana şarjör boşaltacağım. Benim adım Sinan Altıntaş..Seni öldürmeden ölürsem dünya alem beni si.." ifadelerini kullandı.

DÖRT YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Mesajlar üzerine çift, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Soruşturmada mesajları bilerek gönderdiğini söyleyen Sinan Altıntaş, üzerine atılı suçu kabul etti. Savcılık uzlaştırmacı atadı ancak Tatlıtuğ çifti Sinan Altıntaş'ı affetmedi.

Hazırlanan yeni iddianamede Sinan Altıntaş hakkında 'Tehdit ve Hakaret' suçları kapsamında dört yıla kadar hapis istendi. Dava ilerleyen günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading