Yandex Metrica

Sitede Ara

Kıvanç Tatlıtuğ'un bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Reklam teklifleri yağmaya başladı

Kıvanç Tatlıtuğ'un bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Reklam teklifleri yağmaya başladı

Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'in geçtiğimiz haftalarda hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Bebeğin cinsiyeti belli olurken, Tatlıtuğ henüz isim düşünmediklerini söyledi.

Magazin

11.04.2024, 02:39

2016 yılında nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, şu sıralar bebek heyecanı yaşıyor. Geçtiğimiz ay üç aylık hamile olduğu ortaya çıkan Başak Dizer, hamileliğinde dördüncü ayına girdi. Bebekle ilgili konuşan Kıvanç Tatlıtuğ, heyecanlı olduklarını belirtmiş "Allah isteyen herkese nasip etsin. Biz de daha yeniyiz bu süreçte. Önce sağlıklı olsun, sağlıklı gelsin. İsim daha düşünmedik, akışına bıraktık" demişti.

Tatlıtuğ-Dizer çiftinin bebeğinin cinsiyeti de belli oldu. Yakın çevresine oğulları olacağını müjdeleyen tasarımcı, bebeğin odası için hazırlıklara başladı. Çifte şimdiden bebek bezi, mama ve giyim markalarından birçok teklif geldiği, Tatlıtuğ'un ise reklam tekliflerini geri çevirdiği öğrenildi.

İkili, geçtiğimiz günlerde çocuklarının doğumunun yurt dışında gerçekleşeceği iddialarını yalanlamıştı. Tatlıtuğ çifti, bebeklerini İstanbul'da kucaklarına alacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading