Yandex Metrica

Kıvanç Tatlıtuğ baba oldu, gözyaşlarını tutamadı! Kurt Efe kime benziyor?

Kıvanç Tatlıtuğ baba oldu, gözyaşlarını tutamadı! Kurt Efe kime benziyor?

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin Kurt Efe ismini verdikleri oğulları sabah saatlerinde dünyaya geldi. Doğuma giren Tatlıtuğ'un gözyaşlarını tutamadığı öğrenildi. Bebeğin kime benzediği merak konusu oldu.

Magazin

23.01.2024, 19:08

2016 yılında Paris'te dünyaevine giren Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ'un oğulları bu sabah dünyaya geldi. Eşinin doğumuna giren oyuncu gözyaşlarına hakim olamadı. İkili, doğan bebeklerine daha önce açıkladıkları gibi Kurt Efe adını verdi. 2. Sayfa'nın haberine göre, altın saçlı bebeğin babasına benzediği öğrenildi.

Twitter hesabından paylaşım yapan Kıvanç Tatlıtuğ, "Kurt Efe'mizi sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. Mutluluğumuz tarifsiz. İsteyen herkese nasip olsun. Başak ve ben tüm güzel dileklerinize çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız..." ifadelerini kullandı.

KURT SEYİT VE ŞURA'DAN İLHAM ALDILAR

Başak Dizer, bebeğe neden Kurt Efe ismini verdiklerini şöyle açıklamıştı:

"Biz 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi sırasında ilişkiye başladık Kıvanç'la. Dizideki karakter ismi de hoşuma gidiyordu. Telefonumda Kıvanç, 'Kurt' diye kayıtlıydı. Dizideki lakabını biz de oğlumuza lakap olarak koymak istedik, bizim için anısı var. Yanına da Efe'yi koyduk."

"BİRÇOK TÜRK DESTANINDA GEÇİYOR"

Kıvanç Tatlıtuğ ise "Evet, çocuğumuzun adını Kurt koyacağız. Birçok Türk destanında adı geçiyor. Hayvanların arketiplerini de araştırdım. Kurt, öğretici, yol gösterici, tek eşli, aile kuran güçlü bir karakter olduğu için oğlumuza Kurt adını koymaya karar verdik." demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading